Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Restoring Day Cream - Dry Skin - Vavin - 50ml

-25%!

VAVIN Restoring Day Cream met hyaluronzuur, panthenol en jojoba-olie, ondersteunt de opbouw van de huidbarrière, versterkt de natuurlijke weerstand en behoudt het huidmicrobioom. Het beschermt tegen vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol.

Deze variant van de Restoring Day Cream is speciaal voor de droge huid, met 23% natuurlijke vetten.

41,25 € 55,00 €

Restoring Day Cream Dry Skin, VAVIN dagcrème voor een droge huid


VAVIN Restoring Day Cream dagcrème, met hyaluronzuur, panthenol en jojoba-olie, ondersteunt de huidbarrière, verhoogt de weerstand en behoudt het huidmicrobioom. Beschermt tegen vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol.

Deze variant van de Restoring Day Cream is ideaal voor de droge huid, met 23% natuurlijke vetten. Het ingrediënt Biosaccharide Gum-1 kalmeert en herstelt de huidbarrière, terwijl de suikers in de crème de collageenproductie stimuleren voor een stevige en elastische huid.


VAVIN Restoring Day Cream Voordelen:

  • Kalmeert en versterkt de huidbarrière
  • Bevat een natuurlijke UVA-filter
  • Geschikt voor de droge huid

Gebruikstip: Breng na het reinigen van je huid de VAVIN dagcrème aan op een droog gezicht. Combineer met een VAVIN serum voor optimale resultaten.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Restoring Day Cream is: Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes