Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Remedy Eye Balm - Philip Martin's - 30ml

Deze Remedy Eye Balm is een zachte en gemakkelijk intrekkende oogcontour crème van Philip Martin's.

Deze oogbalsem heeft een voedende en ontspannende werking op de fijne lijntjes rond de ogen. Ideaal bij eerste tekenen van huidveroudering!

76,00 €

Philip Martin's Remedy Eye Balm, ideaal tegen de eerste oogrimpeltjes en kraaienpootjes!


Philip Martin's Remedy Eye Balm is de oogcontour crème die ideaal is bij een doffe en grijzende vale huid die een gebrek aan huidelasticiteit heeft als reactie op de eerste tekenen van veroudering.

Deze Remedy oogcrème heeft een aangenaam verstevigend effect, bevordert de activiteit van fibroblasten en de synthese van collageen door de productie van vrije radicalen te vertragen, waardoor de huid rond de ogen gevoelig verlicht en gevoed, gehydrateerd en ontspannen wordt. 


Gebruik van Philip Martin's Remedy Eye Balm

Aanbrengen op het gebied rond de ogen door zachtjes met de vingertoppen te tikken om de opname te bevorderen en de microcirculatie van de huid te stimuleren. 


Belangrijkste werkstoffen in deze Remedy Eye Balm oogcreme

JALUGOJI COMPLEX

Complex van goji-bessen en hyaluronzuur, exclusief gepatenteerd door Philip Martin's, met hydraterende, antioxiderende en beschermende effecten. De sterke antioxiderende kracht van goji-bessen gaat samen om oxidatie en schade aan de huid door vrije radicalen te bestrijden.

BIOLOGISCH MALVA EXTRACT

De bladeren en bloemen worden gebruikt voor de bereiding. Het werkt op twee manieren: het minimaliseert de verdamping van water door een dunne beschermende film op de huid te vormen, en het werkt als een functionele factor die ervoor zorgt dat water wordt weerhouden. Daarom heeft het een hydraterende, verzachtende, beschermende en decongestivum werking

BIOLOGISCH BOSBESSEN EXTRACT

De stoffen in het Bosbessen extract zijn: tannines, anthocyanosiden, flavonoïden, suikers, vitamine C en anorganische zouten. De aanwezige anthocyanosiden verminderen de doorlaatbaarheid van de bloedvaten en hebben een vaatbeschermende werking (verhogen de capillaire weerstand en bevorderen het herstel van het endotheel). Op cosmetisch gebied wordt het gebruikt als een samentrekkend en zuiverend middel.