Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Pure Mask - Philip Martin's - 200ml

Philip Martin's Pure Mask is een puur biologisch gezichtsmasker, geschikt voor de onzuivere en gecombineerde huid. De gebruikte biologische plantenextracten hebben een zuiverende en kalmerende werking.

56,00 €

Pure Mask, het puur biologische gelaatsmasker van Philip Martin's!


Pure Mask is een gemakkelijk aan te brengen gezichtsmasker, geschikt voor de onzuivere en gecombineerde huid, die uw gezicht opfrist en verheldert


Gebruik van Philip Martin's Pure Mask

Breng een dunne laag Pure Mask aan op de droge huid met een geschikte borstel of met behulp van uw handen. Laat het masker ongeveer 15 minuten intrekken, bevochtig daarna de vingertoppen
van je handen, masseer je gezicht en spoel daarna af. 


Belangrijkste werkstoffen in Philip Martin's Pure Mask

BIOLOGISCH KAMILLE EXTRACT

Plant waaruit linolzuur, salicylzuur, citroenzuren, suikers en vitamine B en C worden gewonnen Ideaal voor de droge, gevoelige en gevoelige huid.
Het kalmeert irritatie en roodheid dankzij de kalmerende, verzachtende en huidzuiverende eigenschappen.

BIOLOGISCH PAARDEN EXTRACT

De plant is rijk aan flavonverbindingen, alkaloïden, vitamine C, zuren (appel- en oxaalzuur), dimethylsulfon en silicium. Het verhoogt de elasticiteit van huidweefsels, is samentrekkend en liporegulerend. Dankzij de mineralen heeft het een mineraliserende en antivermoeidheids werking.

EXTRACT VAN BOLDO

Peumus Boldus is een bladextract dat de huidflora reguleert en in evenwicht brengt door de synthese van bèta-defensine te activeren.
Boldo extract vermindert zichtbaar de poriegrootte, het uiterlijk van een vette huid en vermindert onzuiverheden op de acne-gevoelige huid.