Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Proteoglycans - Mesoestetic - 10 x 2 ml

goedkoper per 2!

Mesoestetic Proteoglycans ampullen bevatten actieve ingrediënten die synergetisch werken om de stevigheid en elasticiteit van het huidweefsel te verbeteren. 

Ze zorgen voor een zachte, comfortabele huid en een zichtbare glow

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 51,00 €

Ampullen van proteoglycanen, bieden stevigheid, elasticiteit en voeding voor een zachte, comfortabele, glowy huid


Ampullen van proteoglycanen zijn een intensieve behandeling voor de droge, volwassen of gedevitaliseerde huid, die de huid voedt en verstevigt en de tekenen van veroudering bestrijdt . De geconcentreerde formule bevat actieve ingrediënten die synergetisch werken om meer stevigheid, elasticiteit en voeding aan de weefsels van uw huid te bieden. 

De lichte textuur wordt snel geabsorbeerd, waardoor de huid zacht, comfortabel en glowy aanvoelt.

Het doosje bevat 10 afzonderlijke ampullen die voor elke toepassing (mag dagelijks) de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten. Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule na verloop van tijd toch perfect bewaard blijven.


Gebruik van Mesoestetic Proteoglycan ampulles

De Mesoesetic Proteoglycan ampulles mogen op dagbasis gebruikt worden, of als de huid gedevitaliseerd, uitgedroogd, niet voldoende gevoed is. Gebruik deze ampullen dan als een soort 'schockbehandeling'. Effect gegarandeerd!

De onderste flap van het pakket bevat hulpmiddelen om het product te openen, toe te passen en op te slaan.

1. Open de ampul met behulp van de opener aan de onderkant van de verpakking . Plaats op de hals van de ampul en breek.

 2. Bevestig de tepel aan de open ampul, verwijder de dop, draai deze ondersteboven en druk op de behuizing van de tepel om de productstroom te moduleren. Breng aan op een schone, droge huid vóór uw gebruikelijke mesoestetic® crèmebehandeling. Verspreid over het gezicht, nek en halslijn en masseer tot volledig geabsorbeerd. Het kan zowel overdag als 's avonds worden aangebracht.

3. Als er na het aanbrengen nog product overblijft, plaats dan de dop op de tepel en bewaar de ampul in de houder die bij de verpakking is geleverd. 


Actieve ingrediënten

proteoglycanen

Proteoglycanen zijn glycoproteïnen in de extracellulaire matrix die de intercellulaire ruimte vullen en zorgen voor een soepele, flexibele en stevige huid. De hoge concentratie hiervan in de formule biedt een intensieve herstructurering die helpt tekenen van huidveroudering te voorkomen en te corrigeren.

Soja-extract

Rijk aan isoflavonen. Deze stoffen, ook bekend als fyto-oestrogenen, hebben een sterke antioxiderende werking die de metalloproteïnasen kan remmen die het gevolg zijn van UV-straling en de collageensynthese verhogen.

Vitamine C

Ascorbinezuur in zijn pure vorm is zeer waardevol voor de huid, omdat het een antioxiderende werking heeft en de collageensynthese verhoogt, waardoor het een volledig anti-agingeffect heeft. Het zorgt voor onmiddellijke helderheid.

Vitamine F

Een mengsel van Ω-3 en Ω-6 essentiële vetzuren, voedende middelen die de barrièrefunctie herstellen en transepidermaal vochtverlies verminderen, waardoor de elasticiteit en zachtheid van de huid worden hersteld.