Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Glycolic 10% + vit. E + F - Mesoestetic - 10 x 2 ml

goedkoper per 2!

Mesoestetic Glycolic E F ampullen bieden een intense wekelijkse behandeling die zorgt voor een versnelde celvernieuwing om zichtbare onvolkomenheden op het huidoppervlak te verminderen, zoals rimpels, vlekken, poriën, doffe huid en ongelijke textuur. 

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 51,00 €

Mesoesetic Glycolic E F ampullen, een wekelijkse behandeling voor versnelde huidvernieuwing en glowy huid.


Mesoestetic Glycolic + E + F ampullen zijn een intensieve wekelijkse behandeling, voor alle huidtypen, die huidvernieuwing versnelt om onvolkomenheden die zichtbaar zijn op het huidoppervlak te verminderen (rimpels, vlekken, poriën, doffe huid, ongelijke textuur, enz.). De geconcentreerde formule zorgt voor een effectieve exfoliërende werking en optimale dermale tolerantie. Lichte textuur met snelle absorptie.

In de verpakking zitten afzonderlijke ampullen die voor elke toepassing/week de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten. Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule na verloop van tijd toch perfect bewaard blijven.


De Glycolic E F ampulle gebruik je wekelijks en is een huid perfectionerende en vernieuwende behandeling die geschikt is voor alle huidtypen . Bij gecombineerde of vette huid verbetert het de textuur van de huid, vermindert het acnelittekens en minimaliseert het de poriën.

Op droge en volwassen huid vermindert het rimpels en expressielijnen en verbetert het de hydratatie. In het geval van een huid met pigmentatieproblemen, vermindert het geleidelijk vlekken en verbetert het zelfs de huidtint en helderheid . Ideaal ook als een intensieve kuur om de huid na de zomer of winter te vernieuwen en de helderheid en toon te herstellen.


Gebruik van Mesoestetic Glycolic E F ampulles

De behandeling bestaat uit het wekelijks ('s avonds!) toedienen van één ampul (2 ml). Vanwege de zure aard van zijn formule, moet het 's avonds worden aangebracht om directe blootstelling aan zonlicht na toepassing te voorkomen.

De onderste flap van het pakket bevat hulpmiddelen om het product te openen, toe te passen en op te slaan.

1. Open de ampul met behulp van de opener aan de onderkant van de verpakking. Plaats op de hals van de ampul en breek.

2. Bevestig de tepel aan de open ampul, verwijder de dop, draai deze ondersteboven en druk op de behuizing van de tepel om de productstroom te moduleren. Breng aan op een schone, droge huid vóór uw gebruikelijke mesoestetic® crèmebehandeling. Verspreid over het gezicht, nek en halslijn en masseer tot volledig geabsorbeerd.

3. Als er na het aanbrengen nog product overblijft, plaats dan de dop op de tepel en bewaar de ampul in de houder die bij de verpakking is geleverd. Zie de tekeningen op de achterkant van de bijsluiter. Als er nog product over is, mag dit niet op opeenvolgende dagen worden aangebracht.

Tijdens de behandeling is het strikt noodzakelijk om een ​​dagproduct aan te brengen met een zeer hoge zonbeschermingsfactor die geschikt is voor de behoeften van het huidtype, zoals geavanceerde oplossingen van de mesoprotech lijn.


Actieve ingrediënten

Glycolzuur

Een alfa-hydroxyzuur dat geschikt is voor alle huidtypen, dat werkt door de huid geleidelijk te exfoliëren om de vernieuwing ervan te versnellen. Het is in staat om alle onvolkomenheden op het huidoppervlak te verminderen: doffe huid, rimpels, vlekken, acnelittekens, verwijde poriën, ruwe textuur, enz. Het verhoogt ook de collageensynthese, voorkomt vlekken op de acne-gevoelige huid en verbetert de huidhydratatie .

Vitamine E

Een antioxidant die vrije radicalen bestrijdt, die het huidweefsel aantasten en verantwoordelijk zijn voor het vroeg verschijnen van rimpels.

Vitamine F

Een mengsel van Ω-3 en Ω-6 essentiële vetzuren, voedende middelen die de barrièrefunctie herstellen en transepidermaal vochtverlies verminderen, waardoor de elasticiteit, zachtheid en glans van de huid worden hersteld. Ze versterken de natuurlijke bescherming van de huid om deze te beschermen tegen externe agressies.

Aqua, Glycolic Acid, PEG-35 Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Linoleic Acid, Linolenic Acid,Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.