Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Pollution Defense - Mesoestetic - 10 x 2 ml

goedkoper per 2!

Mesoestetic Polution Defense, uw beschermers tegen oxiderende stoffen en milieuvervuiling. Voorkom vroegtijdige veroudering en geniet van een verfijnde huidstructuur en een zichtbare glow.

Biedt langdurige hydratatie en een bescherming dat de hele dag aanhoudt. 

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 49,00 € 49,00 €

Polution Defense ampullen, uw ideale bescherming tegen vervuiling en vroegtijdige veroudering


Mesoestetic Polution Defense Ampullen beschermen uw huidbarriere tegen vervuiling (stadsleven, rokerige ruimtes, uitlaatgassen, industriële verontreinigde lucht..) en vormen een intensieve behandeling die effectieve bescherming biedt tegen de exerne agressies van het dagelijkse stadsleven die voortijdige veroudering veroorzaken. 

De geconcentreerde formule maakt het mogelijk om oxidatieprocessen te blokkeren en verhoogt specifiek de bescherming tegen de gevolgen van milieuvervuiling op de huid. Het biedt langdurige hydratatie die de huid de hele dag lang gehydrateerd houdt en een zichtbare glow geeft. Lichte textuur met snelle absorptie.

Het doosje bevat 10 afzonderlijke ampullen die voor elke toepassing de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten. Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule na verloop van tijd toch perfect bewaard blijven.


Gebruik van Mesoestetic Polution Defense ampulles

Een dagelijkse behandeling, geschikt voor alle huidtypen. Ideaal in gevallen van voortdurende en langdurige blootstelling aan stedelijke milieuvervuiling en andere externe agressors zoals rokerige ruimtes, uitlaatgassen..

De onderste flap van het pakket bevat hulpmiddelen om het product te openen, toe te passen en op te slaan.

1. Open de ampul met behulp van de opener aan de onderkant van de verpakking. Plaats op de hals van de ampul en breek.

2. Bevestig de tepel aan de open ampul, verwijder de dop, draai deze ondersteboven en druk op de behuizing van de tepel om de productstroom te moduleren. Breng elke ochtend aan op een schone, droge huid voordat u uw gebruikelijke mesoestetic® crème-behandeling aanbrengt

Verspreid over het gezicht, nek en halslijn en masseer tot volledig geabsorbeerd. Dit moet vervolgens worden gevolgd door de toepassing van een specifiek zonbeschermingsmiddel dat geschikt is voor de behoeften van het huidtype, zoals de geavanceerde oplossingen van mesoprotech ®

3. Als er na het aanbrengen nog product overblijft, plaats dan de dop op de tepel en bewaar de ampul in de houder die bij de verpakking is geleverd.


Actieve hoofdingrediënten

Idebenone

Een krachtige antioxidant met een zeer laag moleculair gewicht die effectief de huid binnendringt voor een volledige, diepe antioxiderende werking, waardoor de celfuncties overdag worden begunstigd.

Croton lechleri ​​Hars Extract

Croton Lechleri ​​Resin Extract: stimuleert het antioxiderende afweersysteem van de huid om de bescherming tegen milieuvervuiling te versterken. Verbetert het vermogen van de huid om de moleculen die het gevolg zijn van oxidatieve stress te verwijderen voor een intensieve ontgiftende werking.

Cross-linked AH

Deze verknoopte vorm van hyaluronzuur is beter bestand tegen afbraak en maakt het mogelijk om de buitenste huidlagen te hydrateren en transdermaal vochtverlies te verminderen, waardoor het langer gehydrateerd blijft.

niacinamide

Verhoogt de bescherming door fibroblasten tegen blootstelling aan de verontreinigende stoffen die aanwezig zijn in stedelijke omgevingen. Het versterkt de epidermale barrièrefunctie.