Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Mesoprotech Sun Protective Repairing Stick SPF100+ Mesoestetic - 4.5 gr

goedkoper per 2!

Mesoestetic Mesoprotech Sun Protective Repairing Stick biedt zonnebescherming aan gevoelige zones. Een praktische stick voor oogcontour en lipbescherming, die je ook op littekens en vlekken kan gebruiken.

Met deze superhoge factor, biedt deze dubbel zoveel bescherming als een SPF50 zonnebrandcrème. 

De rozenbottelzaadolie dient om regeneratie en genezing te bevorderen.

Deze formule is waterbestendig, met uitstekende smeereigenschappen voor eenvoudige toepassing en gebruiksgemak. Ideaal dus voor op het strand of op wintersport!

Oogheelkundig getest. Parfum-vrij.

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 27,00 €

Mesoestetic Mesoprotech Sun Protective Sun Repairing Stick, speciaal voor gevoelige, kwetsbare zones en pigmentvlekjes, lippen en littekens!


Het is superbelangrijk om uw huid dagelijks goed tegen zon en andere omgevingsfactoren te beschermen, om een stralende droomhuid te bekomen en te behouden. 

Een hoog geconcentreerde dagcrème speelt hierbij een grote rol. De Mesoestetic SPF100 Sun Protective Repairing Stick is speciaal ontwikkeld om de gevoelige, kwetsbare zones, zoals pigmentvlekjes, lippen en littekens, te beschermen tegen UVA-IVB-IR-HEV, wat inhoudt dat uw huid steeds optimaal is beschermd tegen schadelijke zonnestralen, infraroodstraling en ander zichtbaar licht. Denk ook aan de stralingen van je laptop of smartphone. 

De unieke samenstelling van deze beschermende stick bevat rozenbottelzaadolie, waardoor herstel en genezing van de huid gestimuleerd wordt


mesoprotech ® complex

De zonneproducten van Mesoestetic bieden formules met technologie van de volgende generatie die de hoogste zonbescherming combineert met anti-veroudering en specifieke ingrediënten om van elk een uniek product te maken. 

mesoprotech® complex

  • Breed spectrum zonnebrandcrème complex: bescherming tegen UVB + UVA-straling. Bescherming tegen zichtbaar licht (HEV) en infraroodstraling (IR).
  • Optimale combinatie van fysische, biologische en / of chemische filters voor maximale effectiviteit en cosmetische voordelen:

Anti-veroudering actie

Collageen pro-47.
Beschermt en verhoogt de aanwezigheid van hoogwaardig collageen in de huid.

Rozenbottel olie

Verhoogt epidermale herstelmechanismen.

Vast in praktische stickvorm

Mesoestetic Sun Protecting Repairing Stick komt in een klein formaat om overal mee te nemen en is waterbestendig met een makkelijke uitsmeer. Ideaal dus op zowel zomer - als wintervakantie!