Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Melatonin - Mesoestetic - 10 x 2 ml

goedkoper per 2!

Mesoestetic Melatonin ampullen zijn uw bodyguard tegen huidveroudering en beschermen u tegen vrije radicalen en externe schadelijke factoren. 

Ze versnellen uw antioxidantmechanisme, zorgen voor een fijnere huidstructuur, geven uw huid terug energie én toveren een mooie, zichtbare glow op uw huid

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 51,00 €

Mesoesetic Melatonine ampullen, uw nachtelijke bodyguards tegen huidveroudering en vrije radicalen


Mesoesetic Melatonine ampullen zijn een intensieve anti-aging nachtbehandeling die het regeneratieproces van de huid bevordert om de werking van externe agressies gedurende de dag tegen te gaan en de effecten van huidveroudering te voorkomen en te corrigeren . 

De geconcentreerde formule heeft een synergetische werking omdat het nachtelijke herstelprocessen stimuleert en de antioxidatiemechanismen versnelt. Door de rijke textuur voelt de huid zacht, comfortabel en glowy aan.

Het doosje bevat afzonderlijke ampullen die voor elke toepassing de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten . Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule na verloop van tijd toch perfect bewaard blijven.


Gebruik van Mesoesetic Melatonin Ampulles

Deze Melatonin ampullen mag je dagelijks 's avonds aanbrengen en zijn voor elk huidtype geschikt.

De onderste flap van het pakket bevat hulpmiddelen om het product te openen, toe te passen en op te slaan.

1. Open de ampul met behulp van de opener aan de onderkant van de verpakking . Plaats op de hals van de ampul en breek.

2. Bevestig de tepel aan de open ampul, verwijder de dop, draai deze ondersteboven en druk op de behuizing van de tepel om de productstroom te moduleren. Breng elke avond aan op een schone, droge huid vóór uw gebruikelijke behandeling mesoestetic® cream . Verspreid over het gezicht, nek en halslijn en masseer tot volledig geabsorbeerd. Om de behandeling te verbeteren, past u vooraf en wekelijks glycolzuurampullen toe, waardoor de penetratie van de ingrediënten wordt verbeterd.

3. Als er na het aanbrengen nog product overblijft, plaats dan de dop op de tepel en bewaar de ampul in de houder die bij de verpakking is geleverd.


Actieve ingrediënten

Melatonine

Bevordert specifieke cellulaire reparatie- en regeneratiemechanismen door het effect op de nachtelijke ritmes van huidweefsel en de endogene antioxidantafweersystemen.

glutathion

Een zeer antioxidant tripeptide dat aanwezig is in de cellen en in staat is om toxines te verwijderen en de weefsels te beschermen tegen de oxidatie die gedurende de dag wordt geproduceerd door externe agressies.

Superoxide dismutase (SOD)

Een antioxidantenzym dat epidermale celmembranen beschermt tegen de werking van vrije radicalen.