Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

HA Densimatrix - Mesoestetic - 30 ml

Mesoestetic HA Densimatrix geeft uw huid een hydraterende, anti-verouderende, herstellende en vullende werking.

Dit HA Densimatrix serum combineert hyaluronzuur in verschillende moleculaire vormen om stevigheid en elasticiteit aan weefsels te bieden en rimpels te corrigeren.

HA Densimatrix is ​​daarom ontwikkeld met 3 complexen die synergetisch werken om een ​​complete behandeling te bieden 

Geschikt voor alle huidtypen en elke leeftijd

Ideaal én goedkoper in combinatie met de AOX Ferulic (30ml)!

90,50 €

Mesoestetic HA Densimatrix, zuiver Hyaluronzuur voor antiaging en uitermate krachtige hydratatie van de huid.  


Waarom is hyaluronzuur belangrijk?

Hyaluronzuur (HA) is een overheersende component van de extracellulaire matrix , de ruimte tussen huidcellen die hun status en functionaliteit bepaalt.

HA-waarden zijn essentieel om noodzakelijke huidfuncties en biomechanische eigenschappen te garanderen : elasticiteit en plasticiteit. De rol van sommige intrinsieke (leeftijd) en extrinsieke factoren (zon, omgevingsfactoren, stress) vermindert de aanwezigheid van HA in de huid, waardoor de kwaliteit van HA verslechtert en op natuurlijke wijze synthetiseert en de afbraak ervan versnelt, wat resulteert in een verlies van hydratatie, elasticiteit, weefselatrofie en het verschijnen van rimpels.


Formule HA densimatrix

De innovatieve formule combineert drie unieke complexen die synergetische werkingsmechanismen bieden: bijdrage, bescherming en stimulatie van hyaluronzuur en elastische vezels .

1. Het biedt verrijking van de extracelulaire matrix voor het verbeteren van essentiële celfuncties:

 • Barrière functie.
 • Water afstotend.
 • Epidermaal herstel.
 • Endogene synthese van HA.
 • Bescherming tegen HA-afbraak.
 • Synthese van collageenvezels en elastine.

2. Het verbetert de stevigheid en elasticiteit van het huidweefsel om de tekenen van huidveroudering te herstellen en te voorkomen.

3. Het biedt een hydraterende, verjongende werking en geeft een boost aan de huid.

De formule van ha densimatrix bevat drie unieke complexen met synergetische werking die unieke resultaten opleveren:

 • HA densimatrix®-complex : het combineert hyaluronzuur in verschillende moleculaire vormen (verknoopt, hoog, midden en laag) met een actieve werkstof dat de endogene synthese verbetert. Biedt een vullende werking en een diepe, langdurige hydraterende werking voor een grotere elasticiteit en stevigheid van weefsels.
 • Anti-hyaluronidase-complex : het beschermt tegen hyaluronzuurafbraak door de werking van het hyaluronidase-enzym te remmen en de oxidatie te blokkeren die wordt veroorzaakt door externe agressies.
 • Anti-aging pro complex : Het verstevigt de weefsels intensief en voorkomt rimpelvorming door de synthese van huidondersteunende vezels zoals collageen en elastine te verbeteren.

Gebruik

 • Breng na het reinigen en drogen van de huid 3-4 druppels ha densimatrix aan en masseer om de absorptie te voltooien.
 • De Hyaluron moet worden aangebracht vóór de reguliere dagcrème of zonnebrandcrème; de ultralichte textuur maakt het compatibel met elke aanvullende behandeling die daarna wordt toegepast. 
 • Indien nodig wordt een intensieve crème aanbevolen: Energy C Intensive om de huid weer licht te maken; Collagen 360° intensive cream om slapheid te bestrijden; Stemcell intensive cream om rimpels te behandelen, of Radiance DNA intensive cream om meerdere tekenen van veroudering te behandelen bij rijpere of bijzonder gedevitaliseerde huiden.
 • In het geval van blootstelling aan de zon of bij huidpigmentatieproblemen, is de dagelijkse toepassing van een zonnebrandcrème essentieel.