Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Em'Age Eyes & Lip cream - Philip Martin's - 30ml

Philip Martin's Em'Age Antiaging oog en lipcrème brengt een ontspannend en opvullend effect, ideaal voor de behandeling van expressielijntjes.

Em'Age oog en lip creme geeft uw gezicht een nieuwe jeugd dankzij de hygroscopische activiteit van de gebruikte actieve ingrediënten zoals Ibisco en Tamanu.

104,00 €

Philip Martin's Em'Age Eyes & Lip cream, pure antiaging voor ogen en lippen!


Em'age Eyes & Lip Cream is de anti-aging crème voor ogen en lippen van Philip Martin's, speciaal gericht op het opvullen en gladstrijken van rimpels rond de ogen en lippen.

Em'Age Oog en Lip creme verzacht de wallen rond de ogen en ontspant de oogleden. Deze antigaging oogcreme en lipcreme geeft frisheid en een nieuwe jeugd aan het gezicht.


Gebruik van Em'Age Eyes & Lip Cream

's Ochtends en 's avonds aanbrengen rond de ogen en lippen, contact met de ogen en slijmvliezen vermijden 


Belangrijkste werkstoffen in Em'Age Eyes & Lip Cream

IBISCO COMPLEX

Complex van oligopeptiden verkregen uit de biotransformatie van hibiscusbloemzaden. In in vitro-onderzoeken is aangetoond dat het helpt bij het verminderen van spiersamentrekkingen door expressiemarkeringen te verminderen.

TAMANU OLIE

Plantaardige olie met meerdere eigenschappen. Helpt vrije radicalen, de belangrijkste boosdoeners van huidveroudering, tegen te gaan. Een andere belangrijke eigenschap is de hydraterende eigenschap, met een echt regenererend effect op de huid.

HYALURONZUUR

Een elixer voor droge en beschadigde huid. Het zorgt voor een effectieve hydratatie van de huid door tijdelijke vulling en verzachting van kleine rimpels.

EXTRACT VAN CACTUSVIJG

Het cactusvijg extract heeft hoge beschermende eigenschappen.
Op de huid heeft het een verstrakkende en verstevigende functie dankzij de vaatvernauwende werking. Op het haar is het verzachtend en antioxidant. Helpt regenereren dankzij de aanwezigheid van vitamine C en E.