Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Em'Age Antiaging serum - Philip Martin's - 30ml

-20%!

Philip Martin's biedt een buitengewone effectiviteit met dit Em'Age Antiaging serum van de nieuwste generatie.
Peptiden in cosmetische drones en groeifactoren zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en geven dit product buitengewone liftende eigenschappen! Antiaging lijn van wereldtop!

121,60 € 152,00 €

Em'Aging Serum, hét antiaging serum uit de topserie van Philip Martin's!


Philip Martin's Em'age Antiaging Serum helpt bij het verminderen van gemiddelde en diepe uitdroging, atonie, huidveroudering en verlies van toon. Dankzij een botox-achtig effect minimaliseert het expressielijnen voor een gladde, goed verzorgde en stralende huid.


Gebruik van Philip Martin's Em'Age Antiaging serum

Schudden voor gebruik. Breng een paar druppels van het Em'Age serum aan op de huid van uw gezicht, hals en decolleté, masseer tot het volledig is geabsorbeerd en vermijd
direct contact met de ogen 


Belangrijkste werkstoffen in Philip Martin's Em'Age Antiaging Serum

LAAG MOLECUUL GEWICHT HYALURONZUUR

Hyaluronzuur heeft de eigenschap de vorming van nieuw collageen te stimuleren. In klassieke cosmetica wordt het veel gebruikt vanwege zijn effectiviteit. Hier wordt het gebruikt met een laag molecuulgewicht, zodat het niet alleen op het oppervlak maar ook in diepe huidweefsels kan werken

HEXAPEPTIS 19

Hexapeptide 19 is een actieve stof van de nieuwste generatie, die een botox-achtige micro-onttrekkende werking heeft, die helpt om expressielijnen te verminderen. Het bootst botulinumtoxine na op een veilige en omkeerbare manier.

ACTIEVE GF

Deze specifieke actieve stof bevat een combinatie van 5 groeifactoren, aminozuren en vitamines die een synergetische werking op de huid uitoefenen. Groeifactoren worden geproduceerd door middel van recombinant-DNA-technologie gevolgd door microbiële fermentatie.