Antiaging Flash - Mesoestetic - 10 x 2 ml

goedkoper per 2!

De geconcentreerde formule bevat een combinatie van anti-aging ingrediënten die synergetisch werken om rimpels en expressielijnen te verzachten en uw gelaat een meer uitgerust en stralend uiterlijk te geven.

Goedkoper per 2!


Kies een variant:

Vanaf 52.00 €
Please select variants first

Anti-aging flash ampullen zijn een intensieve anti-aging behandeling voor alle huidtypen die algemeen werkt tegen de tekenen van huidveroudering en zorgt voor een onmiddellijke anti-vermoeidheid en liftend effect . De geconcentreerde formule bevat een combinatie van uitstekende anti-aging ingrediënten die synergetisch werken om rimpels en expressielijnen te verminderen en de elasticiteit en stevigheid van de huid te vergroten. De lichte textuur wordt snel geabsorbeerd, waardoor de huid zacht en comfortabel aanvoelt.


Het wordt gepresenteerd in afzonderlijke ampullen die voor elke toepassing de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten . Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule na verloop van tijd perfect bewaard blijven.

collageen

Dit is het belangrijkste onderdeel van het bindweefsel in de lederhuid. De aanwezigheid ervan in de formule verbetert de gezwollenheid en elasticiteit van de weefsels om het verlies van deze eigenschappen met de leeftijd te corrigeren en tegen te gaan.

elastine

In combinatie met collageen voltooit het de verstevigende werking op het weefsel, waardoor de huid flexibeler en elastischer wordt.

Extract van mimosa tenuiflora

Een plantaardig extract met een herstellende, regenererende, reepithelialiserende werking die helpt rimpels en expressielijnen te verminderen. Het heeft ook antioxiderende en beschermende eigenschappen.

Tarwe-eiwitten

Deze plantaardige eiwitten zorgen voor een anti-veroudering, anti-vermoeidheid en onmiddellijk liftend effect.

Geïndiceerd als een dagelijkse anti-aging behandeling voor alle huidtypen.

Aangegeven als een intensieve behandeling voor de vermoeide huid of als een incidentele schoonheidsbehandeling direct voor het aanbrengen van make-up om de afwerking van de huid te perfectioneren.

De onderste flap van het pakket bevat hulpmiddelen om het product te openen, toe te passen en op te slaan.

1. Open de ampul met behulp van de opener aan de onderkant van de verpakking. Plaats op de hals van de ampul en breek.

2. Bevestig de tepel aan de open ampul, verwijder de dop, draai deze ondersteboven en druk op de behuizing van de tepel om de productstroom te moduleren.

Breng aan op een schone, droge huid vóór uw gebruikelijke mesoestetic® crèmebehandeling. Verspreid over het gezicht, nek en halslijn en masseer tot volledig geabsorbeerd. Het kan zowel tijdens de dag of 's avonds worden aangebracht.

3. Als er na het aanbrengen nog product overblijft, plaats dan de dop op de tepel en bewaar de ampul in de houder die bij de verpakking is geleverd.

Propylene Glycol, Aqua, Polysorbate 20, Ascorbic Acid, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Mimosa tenuifloraBark Extract, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Hydrolyzed Elastin, Soluble Collagen, Potassium Sorbate, CalciumChloride, Glycine soja Seed Extract, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide,Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.