Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Antiaging Flash - Mesoestetic - 10 x 2 ml

goedkoper per 2!

Mesoestetic Antiaging Flash ampulles bevatten een combinatie van anti-aging ingrediënten die onwijs werk leveren om rimpels en expressielijnen te verzachten en uw gelaat een uitgerust en stralend uiterlijk te geven. 

Het stimuleert huidverjonging en zorgt voor een liftend effect op de huid.

Goedkoper per 2!


Kies een variant:

Vanaf 51,00 €

Mesoestetic Anti Aging Flash Ampullen, superkiller van rimpels en expressielijnen!


Mesoestetic Anti-aging flash ampullen zijn een intensieve anti-aging behandeling voor alle huidtypen die algemeen werkt tegen de tekenen van huidveroudering en zorgt voor een onmiddellijke anti-vermoeidheid en liftend effect. 

De geconcentreerde formule bevat een combinatie van uitstekende anti-aging ingrediënten die synergetisch werken om rimpels en expressielijnen zichtbaar te verminderen en de elasticiteit en stevigheid van de huid te vergroten. De lichte textuur wordt snel geabsorbeerd, waardoor de huid zacht en comfortabel aanvoelt.

Het doosje bevat 10 afzonderlijke ampullen die voor elke toepassing de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten . Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule na verloop van tijd toch perfect bewaard blijven.


Gebruik van Mesoestetic Antiaging Flash Ampulles

Mesoestetic Antiaging Flash ampulles vormen een dagelijkse anti-aging behandeling voor alle huidtypen en ideaal als intensieve behandeling voor de vermoeide huid of als een regelmatige 'schoonheidsbehandeling' direct voor het aanbrengen van make-up om de afwerking van de huid te perfectioneren.

De onderste flap van het pakket bevat hulpmiddelen om het product te openen, toe te passen en op te slaan.

1. Open de ampul met behulp van de opener aan de onderkant van de verpakking. Plaats op de hals van de ampul en breek.

2. Bevestig de tepel aan de open ampul, verwijder de dop, draai deze ondersteboven en druk op de behuizing van de tepel om de productstroom te moduleren.

Breng aan op een schone, droge huid vóór uw gebruikelijke mesoestetic® crèmebehandeling. Verspreid over het gezicht, nek en halslijn en masseer tot volledig geabsorbeerd. Het kan zowel tijdens de dag of 's avonds worden aangebracht.

3. Als er na het aanbrengen nog product overblijft, plaats dan de dop op de tepel en bewaar de ampul in de houder die bij de verpakking is geleverd.


collageen

Dit is het belangrijkste onderdeel van het bindweefsel in de lederhuid. De aanwezigheid ervan in de formule verbetert de gezwollenheid en elasticiteit van de weefsels om het verlies van deze eigenschappen met de leeftijd te corrigeren en tegen te gaan.

elastine

In combinatie met collageen voltooit het de verstevigende werking op het weefsel, waardoor de huid flexibeler en elastischer wordt.

Extract van mimosa tenuiflora

Een plantaardig extract met een herstellende, regenererende, reepithelialiserende werking die helpt rimpels en expressielijnen te verminderen. Het heeft ook antioxiderende en beschermende eigenschappen.

Tarwe-eiwitten

Deze plantaardige eiwitten zorgen voor een anti-veroudering, anti-vermoeidheid en onmiddellijk liftend effect.


Propylene Glycol, Aqua, Polysorbate 20, Ascorbic Acid, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Mimosa tenuifloraBark Extract, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Hydrolyzed Elastin, Soluble Collagen, Potassium Sorbate, CalciumChloride, Glycine soja Seed Extract, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide,Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.