Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Add Tone Cream - Philip Martin's herstellende bodycream- 200ml

Add Tone Cream is de lichaamscrème van Philip Martin's. Rijk aan innovatieve werkstoffen, speciaal ontwikkeld tegen huidoneffenheden, verlies van teint en elasticiteit. Actieve ingrediënten met revitaliserende, herstellende kwaliteiten maken deze crème ideaal voor een huid die verslapping en verlies aan vitaliteit vertoont. 

88,00 €

Philip Martin's Add Tone Cream, de perfecte lichaamscrème huidoneffenheden herstelt!


Deze herstellende Lichaamscrème is rijk aan innovatieve en actieve ingrediënten, speciaal ontworpen voor de cosmetische behandeling van huidonvolkomenheden die verband houden met verlies van tonus en elasticiteit.

De ingrediënten met herstellende, revitaliserende en stimulerende eigenschappen maken van deze Philip Martin's Add Tone crème de ideale zalf voor een lichaamshuid die atonie en verlies van vitaliteit vertoont!


Gebruik van Philip Martin's Add Tone Cream

Breng het product aan op de gewenste delen van het lichaam en masseer met cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen 


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin's Add Tone Cream

ACTIEF WATER VAN ROZEN DAMASCENA

Rijk aan omega 3 en vitamine A, wordt Rosa Damascena vooral gebruikt om de huid te kalmeren en te verbeteren. Het heeft antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen en daarom kan het worden gebruikt door mensen met een huid die vatbaar is voor onvolkomenheden. Dankzij zijn tonische en regenererende eigenschappen, maakt het de huid steviger en vitaler.

MANILKARA COMPLEX

Manilkara Multinervis-bladextract heeft een anti-aging werking en werkt diepgaand in op de mechanismen van huidveroudering. Het helpt de dermis te herstructureren door de afbraak van elastische vezels te voorkomen en de aanmaak van nieuw elastine te bevorderen.

HEXAPEPTIDE 12

Lipopeptide, geconjugeerd met vetzuur met lange ketens om de penetratie
en affiniteit van de huid te verbeteren. Peptiden zijn miniatuurfragmenten van huideiwitten; het zijn boodschappers die de dermis signaleren om het materiaal te synthetiseren dat de huid nodig heeft. Het stimuleert fibroblasten bij de synthese van elastine. De binding van vetzuren verandert de biologische activiteit niet. Het werkt in het bijzonder op de huidelasticiteit.

CAFEÏNE

In cosmetica wordt cafeïne zowel voor de lipolytische werking als voor het afvoerend vermogen gebruikt. In dit geval wordt de actie puur op lokaal niveau uitgeoefend: de cafeïne die uiteindelijk in de bloedsomloop terechtkomt, is niet significant en kan nauwelijks belangrijke effecten op systemisch niveau veroorzaken.