Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Mesoestetic - Productie

Staat garant voor kwaliteit en veiligheid

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.

Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van mesoestetic.


Mesoestetic: Cosmeceutical and Neutraceutical Area

Het departement bij Mesoestetic dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan producten, zoals: crèmes, melk, lotions, serums of gels voor huidreiniging, voorbereiding, preventie, behandeling en nabehandeling.

Mesoestetic ontwikkelt ook orale producten in de vorm van vloeistoffen, capsules of sachets.

Mesoestetic Medical Devices Area

De medisch-esthetische apparatuur en intradermale medische apparaten die door dit departement zijn ontwikkeld bevatten de nieuwste technologie om de effecten van onze gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken. Mesoestetic Pharma Group is het enige farmaceutische bedrijf in Spanje dat medische hulpmiddelen van klasse III fabriceert voor intradermale toediening voor de esthetische geneeskunde. Alle producten die door deze divisie worden ontwikkeld, hebben de bijbehorende CE-markering om aan te tonen dat ze voldoen aan de kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen.

Medications Area

Mesoestetic Pharma Group heeft de capaciteit om medicatie te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huidgerelateerde stoornissen, waaronder depigmentatie, genezing van littekens, vascularisatie of dermatitis.

Biotechnology, Observational Control and Surveillance

Deze eenheden werken samen om veiligheids- en werkzaamheidstests uit te voeren op onze medische producten met behulp van zowel in vitro- als in vivo-technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de eenheid Biotechnologie zijn depigmentatie, anti-aging en remodellering van het lichaam. De medische eenheid voor observatie en bewaking is verantwoordelijk voor een team van gerenommeerde internationale specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.