Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Cosmedische oplossingen van Mesoestetic, wereldwijd gekend voor haar corrigerende medische huidverzorging.

25-08-2019

Wist u dat Mesoestetic wereldgekend is voor haar uitstekende reputatie bij dermatologen, esthetische artsen, plastische chirurgen en de meest prestigieuze schoonheidsinstituten?

Deze uitstekende reputatie verkregen ze dankzij hun, intussen 35 jaar, medische expertise en continu innovatief onderzoek naar de meest geavanceerde ingrediënten en technieken.

Mesoestetic biedt een totaalconcept aan, gaande van antiaging, peelings, acnebehandelingen, afslankbehandelingen tot zelfs hoogtechnologische nutraceuticals of voedingssupplementen.

De Cosmelan depigmentatie behandeling is trouwens de wereldwijde nummer één behandeling op vlak van depigmentatie! Mesoestetic garandeert dat maar liefst 95% (!) van de pigmentatie volledig weg is na deze behandeling!

Mesoestetic biedt ook een totaalconcept aan nutraceuticals. Hun mesocap ® voedingssupplementen en Grascontrol ® voedingsprogramma zorgen op een gezonde en natuurlijke manier voor een versterkend effect op huidverzorging en gewichtsbeheersing.


Meer info over Mesoestetic en haar verzorgingsprogramma's vind je op onze webshop Both Cosmetics en op de website van schoonheidssalon Patricia