Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

BoTh Cosmetics, dé referentie voor Juliette Armand producten!

26-04-2021

Het hoeft niet meer gezegd te worden dat Juliette Armand zich op wereldvlak bij de allerbeste professionele beautymerken heeft gevoegd en helemaal niet van plan is om haar toppositie nog af te geven! 

Juliette Armand mag volgend jaar al 30 kaarsjes uitblazen! In 1992 besloten de oprichters, 2 Griekse chemici, om zich op de beautywereld te storten.. en hoe! Gebaseerd op vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek brachten ze destijds  vanuit Athene reeds zeer innovatieve cosmetica op de markt, bedoeld om met efficiëntie en resultaten behoorlijk opzien te baren.

Vandaag nemen de merknamen Juliette Armand, Skinboosters, Elements series en Sunfilm wereldwijd belangrijke topposities in. Actief in 40 landen en verspreid over de hele wereld werkt Juliette Armand verder met nog steeds dezelfde doelstellingen in gedachte, zonder achterom te kijken of andere cosmeticamerken te volgen. 

Sinds 92 is de wetenschap drastisch verbeterd, en wordt aan de cosmeticawereld steeds hogere eisen gesteld. Het gaat niet enkel meer om huidverzorging, maar ook om huidverbetering en huidverjonging. Dat is het net waar Juliette Armand in uitblinkt! Niet loslaten in hun zoektocht naar nieuwe verbeteringen, nieuwe cosmedische formules, op naar telkens nieuwe innovaties om zo bovenaan het firmament te blijven schitteren!

Als BoTh Cosmetics zijn wij weliswaar nog een relatief jonge webshop, opgestart in 2019, maar onze fenomenale 'knowhow' en professionele ervaring met Juliette Armand vindt haar oorsprong reeds vanaf het prille begin, bij de allereerste introductie van het merk in België. Intussen al bijna 10 jaar geleden! Wist u trouwens dat wij het allereerste behandelcenter waren die de producten van Juliette Armand in België gebruikten? Onze webshop is er uiteindelijk gekomen op verzoek van heel veel klanten die reeds jarenlang van de Juliette Armand behandelingen en producten konden genieten in ons behandelcenter.

Intussen is ook onze webshop aan een grote opmars bezig, we hebben deze in 4 talen uitgebreid en we leveren momenteel aan België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Luxemburg.

Klanten kunnen bij ons steeds terecht met elke huidvraag of eender welk verlangen om snel een efficiënt en resultaatgericht antwoord te krijgen.

Bent u op zoek naar producten van Juliette Armand? BoTh Cosmetics heeft permanent een grote voorraad aan Juliette Armand producten in stock! Uw bestelling wordt bij ons zo snel mogelijk verwerkt. Vóór 12 uur besteld, is normaal gezien de volgende dag reeds geleverd in België en Nederland!

Hebt u vragen over het gebruik van deze producten? Weet u niet goed welke producten voor u het best zouden passen? Één adres! BoTh Cosmetics is dé referentie als het op producten van Juliette Armand aankomt, zowel in België als in onze buurlanden!

Juliette Armand

Categorieën