Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Klanten over Juliette Armand..

09-04-2021

Niets leuker dan een positieve reactie te mogen ontvangen van een tevreden klant!

Vermits niet iedereen de weg vindt naar onze review pagina, en veel reacties enkel in onze mailbox toekomen, willen we langs deze weg de tofste reacties even oplijsten die we recent mochten ontvangen..


MARIJKE - SKINBOOSTER OPSIS THERAPY EYE GEL

de gel komt in een doos met een zegel en zit mooi verpakt en in een soort spuit. Een slim ontwerp maar het schrikte me een beetje af omdat ik bang ben voor naalden en de spuit te dicht tegen mijn ogen zou moeten brengen, dus pomp ik wat gel op mijn vinger om de gel op mijn ogen aan te brengen. De formule heeft een dikke, balsemachtige structuur en smelt als boter onder mijn oog, het voelt ontzettend 'gladmakend' en hydraterend aan. Het vermindert zeker mijn oogwallen en geeft me een meer wakkere blik. Een ander pluspunt is dat het als een geweldige primer werkt voor mijn concealer, omdat mijn concealer altijd de neiging heeft om zich in mijn fijne rimpeltjes te nestelen, en met deze gel doet ze dit niet! Ik ben in het algemeen zeer dol op deze gel, het hydrateert echt het gebied onder mijn ogen en het vermindert onmiddellijk de wallen onder mijn ogen. Ik vrees dat ik nooit over het ontwerp van die spuitachtige tube heen zal komen, maar het is wel een klein wonder voor iedereen met vermoeide, gezwollen ogen :-) 

LYNN - BIPHASE EYE MAKE UP REMOVER

Deze oogmake-up remover is een blijvertje geworden in mijn make-up tasje. Ik hou van de textuur, omdat het zijdezacht aanvoelt en zeer gemakkelijk mijn oogmake-up verwijdert. Ik hou echt van het feit dat het een olie-waterproduct is. Bij de meeste andere merken krijg je eerder een kleverig gevoel op de huid. Echt een winnaar voor mij!

RENATE - HYDRA CLEANSING MILK

Ik hou van de manier waarop het voelt om deze reiniger aan te brengen! En de geur is gewoon goddelijk! Mijn huid ziet er helderder en helderder uit. Ik dacht niet dat ik een schuimende reiniger leuk zou vinden, maar ik ben heel blij dat ik het eens geprobeerd heb!

SYLVIE - HYALURONIC ACID SERUM

Dit is het eerste product dat ik van Juliette Armand heb gekocht, en de beste beslissing ooit wat betreft mijn huidverzorging. Ik ben nu geleidelijk aan mijn andere producten aan het vervangen door Juliette Armand. Het serum is hydraterend en werkt geweldg na een peeling, omdat het mijn huid heel goed helpt te kalmeren.

TINA 

Ik heb enkele Juliette Armand producten geprobeerd en ze zijn ongelooflijk speciaal!! Ik heb intussen verschillende reinigers geprobeerd en een serum. Een aanrader voor iedereen!!

TAMARA - ACNE CLARIFYING PRODUCTEN VAN JULIETTE ARMAND

Mijn dochter leed aan behoorlijk ernstige acné. Ze had veel stress met verschillende persoonlijke problemen en zat in haar laatste schooljaar. Dit was zo slopend voor haar en ook voor haar zelfvertrouwen. We werden aangeraden om producten van Juliette Armand tegen acne te gebruiken. Sinds dan is haar huid dramatisch verbeterd. Haar huid is zoveel verhelderd en heeft haar terug zelfvertrouwen gebracht. Ik kan de producten van Juliette Armand niet genoeg aanbevelen. Ze zijn krachtig en werken echt!

KATRINA 

Ik heb deze producten in het buitenland leren kennen. Voorheen gebruikte ik chanel maar de Juliette Armand producten laten de grote merknamen voor dood achter.... en de crème voor de cellulitis: ongelooflijk! Ik moet de komende maand weer een bestelling plaatsen... dus ik zal nu eens het serum en de maskers proberen!

Juliette Armand

Categorieën