Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Anti Cellulite System - Juliette Armand - 10 x 15 ml

NIEUW!

Het anticellulite system van Juliette Armand is de professionele anticellulite behandeling in een handig formaat voor thuisgebruik.

Een innovatief en uiterst geschikt serum dat hardnekkig vet en cellulite doeltreffend aanpakt. Het verbetert een sinaasappelhuid, zorgt voor huidverjonging en maakt de huid weer elastisch en stevig.

Deze serum sluis je best in met een microroller!

119,00 €

Anti Cellulite System van Juliette Armand, een serum tegen cellulitis, voor thuisgebruik


Anti Cellulite System verbetert met succes de textuur van een "sinaasappelhuid" en verbetert de uniformiteit en elasticiteit van de huid, waardoor deze gladder en steviger wordt.

Dit is een hooggeconcentreerd intensief behandelingsserum voor 20 toepassingen, die ook past in een volledig behandelingssysteem ter bestrijding van cellulitis en plaatselijk vet, waarbij de krachtige werking van het enzym hyaluronidase wordt gecombineerd met actieve vetverbrandende middelen. 

Het enzym hyaluronidase bestrijdt effectief cellulitis door een enzymatisch werkingsmechanisme dat de "verschuiving van waterconcentraties" in de cellen, de "depolymerisatie van mucopolysacchariden" en de penetratie van de vetverbrandende actieve ingrediënten (rusco, cafeïne, jodotrat) omvat. Anti Cellulite is ook verrijkt met Escin (paardenkastanje) dat de wanden van uw haarvaten versterkt door zwelling te voorkomen.


Gebruik van Juliette Armand Anti Cellulitis System

De verpakking bevat 10 serumflesjes. Druk op de zuiger om het poeder dat het deksel bevat te mengen met de oplossing en schud goed om volledig op te lossen. 

Gebruik de helft van de hoeveelheid 's ochtends en de andere helft 's avonds, op de probleemgebieden.  Gebruik hier best een microroller voor, zodat het serum goed opgenomen wordt! We adviseren sterk om vooraf de dode huidcellen van uw huid te verwijderen met een goeie scrub om het resultaat nog te versterken. Juliette Armand Bamboo Coconut Exfoliating Wash is hiervoor ideaal!

TIP: Het Anti Cellulite serum vult mooi het gamma body contouring lichaamsproducten van Juliette Armand voor thuisgebruik aan. Deze producten helpen de vorm van uw lichaam nog beter te (her)definiëren:

Schema Body Sculpt Total Tech, Cryolift gel, Thermoslim Gel, Moisturizing body cream, Stretch firm cream & Bamboo coconut exfoliating wash 


Belangrijkste werkstoffen in dit Anti Cellulite System

Hyaluronidase 1%, Cafeïne 3%, Iododrat 1%, Sveltam 1%, Escin 0.2%, Centella Extract 2%, Kolanoot Extract 2%, Ruscus Extract 2%, Salicylzuur 1% 

AQUA, ALCOHOL DENAT, BUTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, CAFFEINE, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, TEA-HYDROIODIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, COLA ACUMINATA SEED EXTRACT, ESCIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE , NATRIUMCITRAAT, CITROENZUUR, CI 16185, HYALURONIDASE, NATRIUMSULFAAT, THEOBROMINE, METHYLXANTHINE, PARAXANTHINE