Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Stretch Firm Cream - Juliette Armand - 200ml

Last van Cellulitis, Striae, losse huid of rimpelvorming? Dan is deze huidverstevigende Stretch Firm lichaamscrème van Juliette Armand precies wat je zoekt! 

Stretch Firm Cream versterkt de elasticiteit van uw huid en vermindert cellulitis en striae. Ideaal tijdens zwangerschap en bij gewichtsverlies of voor bv. huidverstrakking van de bovenarmen.

56,50 €

Juliette Armand Stretch Firm Cream, huidverstevigende lichaamscrème tegen cellulitis, striae, losse huid, rimpelvorming, uitgezakte bovenarmen,...


Juliette Armand Stretch Firm Cream versterkt de elasticiteit van de huid en vermindert het verschijnen van striae. Deze huidverstevigende crème wordt sterk aanbevolen om te gebruiken tijdens zwangerschap en gewichtsverlies maar is ook ideaal als huidverstrakking van de bovenarmen. 

Stretch Firm Cream combineert kamilleolie met een Isoslim Complex (een complex van isoflavonen, cafeïne, carnitine, aminozuren en koolhydraten) dat helpt cellulitis te bestrijden, het bindweefsel te versterken en de huid onmiddellijk te verstevigen. 

Deze verstrakkende lichaamscrème bevat ook Aquaderm, een natuurlijke vochtinbrengende factor (NMF), en essentiële aminozuren en vitamines die intradermaal vochtverlies verminderen, de hydratatie van de bovenste huidlagen verhogen, de hydrolipidenbalans reguleren en de huidelasticiteit verbeteren. 

Algisium C heeft dan weer vetverbrandende eigenschappen, omdat het de hydrolyse van triglyceriden activeert en de aanmaak van collageen stimuleert en helpt bij het verminderen van striae, veroorzaakt door zwangerschap of snelle gewichtstoename of -verlies.


Gebruik van Juliette Armand Stretch Firm Cream

Breng de crème aan op de huid en masseer totdat deze is opgenomen. 


Belangrijkste ingredienten

Kamilleolie, Cikaderm, Isoslim Complex, Hydroxyprolisilaan, Algisium C2