Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Moisturizing Body Cream - Juliette Armand - 200 ml

Juliette Armand Moisturizing Body Cream is een hydraterende lichaamscreme die de productie van collageen en elastine stimuleert zodat de huid strakker en steviger wordt.

Deze hydraterende bodycream, met een sterke vocht inbrengende en verjongende werking, zorgt voor gladheid van de huid, elasticiteit en een liftend effect.

52,00 €

Juliette Armand Moisturizing Body Cream, Topproduct boordevol hyaluronzuur. Een must na een heerlijk bad of douche!


Juliette Armand Moisturizing Body Cream bevat extracten van unieke, zeldzame paddenstoelen zoals shiitake en reishi.  Door fermentatie (gisting) zorgen ze voor een natuurlijk proces van regeneratie van de weefselcellen en hebben een uitgesproken verjongende werking.

Rijstpeptiden voorkomen tevens de afbraak van collageen en elastine, lichaamseigen stoffen die het bindweefsel voeden. Kortom, een heerlijke vochtinbrengende crème voor dagdagelijks gebruik die zeer licht en makkelijk in te smeren is. 

Deze Moisturising Body Cream zorgt voor het onmiddellijk op peil brengen van de vochtbalans en is daardoor het ideale product voor elk huidtype, maar in het bijzonder ook voor mensen met droge benen en armen die deze crème absoluut zullen weten te appreciëren!

Uiteraard mag in elke kwalitatief beautyproduct het alombekende hyaluronzuur niet ontbreken. Het ultieme anti-aging ingrediënt die er voor zorgt dat het volume in de huid behouden blijft.

Zalig na een heerlijke douche of bad, vooral ook door de zacht verkwikkende geur van de Shea butter.  

Het maakt van deze crème een topproduct dat niet in uw dagelijkse routine mag ontbreken!


Gebruik van Juliette Armand Moisturizing Body Cream

Breng de crème op door zacht in te masseren tot deze volledig geabsorbeerd is en voel onmiddellijk de weldadige werking.  


Belangrijkste ingrediënten:

Sepilift, Hyaluronic Acid MMW, Mushroom Extract, Rice Extract, Shea Butter