Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hoe u de resultaten van uw schoonheidsroutine kunt verbeteren. 

18-01-2020

Elke schoonheidsfan heeft één doel: de beste schoonheidsroutine vinden die voldoet aan alle behoeften van onze huid! 

Maar hoe bereiken we een ideale en efficiënte routine? 
BoTh Cosmetics helpt u in de volgende blogs op weg..


TIP 1: STEL UW ROUTINE REGELMATIG BIJ IN FUNCTIE VAN DE NODEN VAN UW HUID

Het geheim van een efficiënte schoonheidsroutine zit vooral in een zorgvuldig gekozen selectie van producten die uw huid de juiste ondersteuning biedt op het juiste moment. Uw huid is een levend orgaan die naargelang uw leeftijd, de seizoenen en hormonale stadia een aangepaste verzorging nodig heeft. 

Handschoenen in de winter, een kort rokje in de zomer.. u past uw kledij toch ook aan om het u en uw huid zo comfortabel mogelijk te maken?! Het streven naar een mooie gezonde huid lukt alvast ook makkelijker door uw huidverzorging aan te passen aan de schommelingen waar uw huid aan wordt blootgesteld!

In combinatie met uw normale dagelijkse verzorging biedt Mesoestetic met 5 verschillende ampoules de mogelijkheid om uw huidroutine sterk te verbeteren in functie van de noden van uw huid. Het is een welkome manier om uw dagelijkse routine niet drastisch aan te passen maar wel extra aan te vullen met krachtige werkstoffen waar uw huid dankbaar gebruik van zal maken!

Deze 5 aanvullende routines worden aangeboden in telkens 10 afzonderlijke ampullen die voor elke aanbreng de optimale hoeveelheid ingrediënten bevatten. Het donkere glasformaat, verpakt in een steriele atmosfeer, biedt maximale veiligheid en zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule ook na verloop van tijd nog perfect bewaard blijven!


Deze ampullen bieden een intensieve behandeling voor de droge, volwassen of gedevitaliseerde huid, die de huid extra voedt en verstevigt en de tekenen van veroudering bestrijdt. De geconcentreerde formule bevat actieve ingrediënten die synergetisch werken om meer stevigheid, elasticiteit en voeding aan de weefsels van uw huid te bieden. De lichte textuur wordt snel geabsorbeerd, waardoor de huid zacht en comfortabel aanvoelt. 


Melatonine ampullen zijn een intensieve anti-aging behandeling die 's avonds aangebracht worden en die het regeneratieproces van uw huid bevordert om de huidschade van externe factoren gedurende de dag tegen te gaan en zo huidverouderingseffecten voorkomen en corrigeren. De geconcentreerde formule heeft een synergetische werking omdat het nachtelijke herstelprocessen stimuleert maar ook de antioxidatiemechanismen versnelt. U bekomt een mooi zachte huid die comfortabel aanvoelt door de rijke textuur van deze ampullen.


Anti-aging flash ampullen helpen u er bij elke gelegenheid stralend uit te zien. De MUST HAVE voor evenementen en speciale gelegenheden en een perfecte EHBO voor een stressvolle maandag! 

Deze intensieve anti-aging behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor een onmiddellijke anti-vermoeidheid en aanscherpingseffect. De geconcentreerde formule bevat anti-aging ingrediënten tegen rimpeltjes en expressielijnen die daarbij ook de elasticiteit en stevigheid van de huid vergroten. De lichte textuur wordt snel geabsorbeerd, waardoor de huid zacht en comfortabel aanvoelt. 


Glycolic + E + F ampullen zijn een intensieve wekelijkse behandeling die de huidvernieuwing helpt versnellen om zichtbare onvolmaaktheden op het huidoppervlak te verminderen (acné littekens, rimpels, vlekken, verwijde poriën, doffe huid, ongelijke textuur, ..). Een effectieve exfoliërende werking met een optimale dermale tolerantie. Licht van textuur en een snelle absorptie zorgen voor een comfortabele ervaring.


Ampullen tegen externe vervuiling is een intensieve behandeling die effectief bescherming biedt tegen de agressies van het dagelijkse stadsleven en zo voortijdige veroudering veroorzaken. De geconcentreerde formule blokkeert oxidatieprocessen en verhoogt uw huidbescherming tegen de gevolgen van milieuvervuiling op de huid. Het biedt langdurige hydratatie die de huid de hele dag lang gehydrateerd houdt.