Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Anti wallen crème, een absolute must have

20-08-2020

Anti wallen crème: een absolute must have

Ik krijg vrijwel iedere dag de vraag "Patricia, hoe kom ik van mijn wallen af?!" In feite geen gekke vraag, want vrijwel iedereen heeft weleens last van wallen onder de ogen. Meestal wordt slaapgebrek al snel aangewezen als de boosdoener, maar er zijn veel meer factoren die kunnen meespelen. Een korte nacht helpt natuurlijk niet, maar om er toch fris en stralend uit te zien is een goede anti wallen crème een onmisbaar onderdeel van jouw persoonlijke beauty routine. Ik vertel je graag meer over de werking en voordelen van een goede crème om jouw wallen en donkere kringen te laten verdwijnen.

Werkt anti wallen crème echt?

Ja! Al ligt het er wel een beetje aan wat voor een soort wallen je hebt. Sommige mensen hebben deze namelijk geërfd van de ouders en zit het in de genen. Dan kan je daar helaas weinig aan doen. Een anti wallen crème helpt echter wel bij een ander soort wallen, namelijk de welbekende donkere kringen rondom de ogen. Hier spelen veel factoren mee, zoals onvoldoende nachtrust, stress of een ongezonde levensstijl. Naast het wegwerken van de kringen d.m.v. een anti wallen crème werk je dus best ook aan deze punten.

Wat doet een goede anti wallen crème?

Wallen ontstaan op het moment dat vet, vocht en afvalstoffen zich ophopen. De huid om de ogen is heel dun, waardoor donkere kringen ontstaan. Dat is heel vervelend, want je krijgt gelijk een vermoeide indruk. Een goede anti wallen crème, zoals de Opsis Eye Gel van Juliette Armand of de Image MD Restoring Collagen Recovery Eye Gel , pakt direct de meest voorkomende problemen aan. Zo worden de oogcontouren gelift en wordt het probleem gebied intensief gehydrateerd en gevoed. Het is belangrijk dat je kiest voor een hydraterende anti wallen crème om een gezonde uitstraling te realiseren.

Anti wallen crème en concealer

Met een goede anti wallen crème pak je de ophopingen onder de dunne huid aan. Hydratatie en een ultieme verzorging verminderen al direct de vermoeide uitstraling. Het kan echter zijn dat de huid rondom de ogen nog steeds donker blijft. Vul daarom jouw beautykit aan met een concealer. Met een concealer kun je de donkere kring eenvoudig bedekken. Deze combinatie met een anti wallen crème zorgt ervoor dat jij iedere ochtend weer stralend de deur uit stapt. Image Skincare biedt zeer goede concealers in verschillende tinten aan.

Hoe kies je de juiste anti wallen crème?

Het aanbod aan gezichtsverzorgingsproducten is enorm, en ook anti wallen crèmes zijn er van veel verschillende merken en in alle prijsklassen. Het is vooral belangrijk dat je kiest voor een hydraterende en diep-voedende anti wallen crème, eentje die je ook dagelijks kunt gebruiken. Daarnaast is het goed om te kijken naar jouw type huid. Er zijn namelijk ook specifieke anti wallen crèmes voor bijvoorbeeld een droge huid, een gevoelige huid of juist een vettige huid.

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfect bij u passende anti wallen crème! Stuur ons eventueel een foto door. We adviseren u graag en geheel vrijblijvend.

Onze Oogproducten

Categorieën