IMAGE I CONCEAL - IMAGE Skincare

CONCEAL - CORRECT - ENHANCE


IMAGE Skincare I Conceal genezende foundations met SPF 30.I CONCEAL Foundations van IMAGE Skincare stimuleren genezing van huidproblemen en realiseren camouflage van donkere kringen rond de ogen en oneffenheden op de huid.

Nieuwsgierig naar een dekkende, watervaste, langhoudende foundation die ook nog eens uw gezicht verzorgt en geneest én een SPF30 bevat én een mooi resultaat geeft? Probeer dan eens deze Image Skincare I Conceal Flawless Foundation lijn!

Deze foundation is niet voor iedereen geschikt, want je moet wel van een redelijk goed dekkende foundation houden, maar hij is daardoor wel perfect voor mensen die last hebben van pigmentvlekken, irritaties, littekens, roodheid of bijvoorbeeld acne. Maar hij is bijvoorbeeld ook geschikt om te gebruiken na een cosmetische ingreep vanwege de antibacteriële en genezende werking. Je moet dit product dus niet als een normale foundation zien, maar als een skincareproduct voor mensen met een probleemhuid, na bepaalde behandelingen òf als je echt wat meer verwacht van een foundation, gezien de watervaste en longlasting werking.

De Image Skincare I Conceal Flawless Foundation bevat dus een SPF30, is watervast, geeft een flinke dekking, voelt licht aan op de huid en heeft een verzachtende, beschermende en hydraterende werking. Qua ingrediënten zit er onder andere kokosextract, squalaan, glycerine, olijfextract, algenextract, hyaluronzuur, vitamine E, peptides, salicylzuur en een beschermde vorm van vitamine A. De toegevoegde siliconen zijn zeker een pluspunt omdat siliconen kleine oneffenheden opvullen, littekentjes kunnen verzachten en een matter en zachter oppervlak creëren. 

De foundation zelf is redelijk aan de dikkere kant en mede door de hogere SPF en de dikkere textuur merk je dat de foundation echt het mooist aangebracht kan worden als je dit met de vingertoppen doet. Door de warmte van je vingers versmelt de foundation mooi met de huid en krijg je al snel een mooi dekkend maar toch natuurlijk ogend resultaat.

Waar je vooral erg van onder de indruk zult zijn, is de finish op de huid en het langhoudende resultaat. Ondanks de hoge dekking ziet hij er niet als een masker uit en hij voelt vooral ook heel prettig aan tijdens het dragen. De foundation matteert waar hij moet zonder dof te ogen en geeft een soort natuurlijke subtiele glow en dat de hele dag door. Een lange dag overleeft hij gemakkelijk en ook warmer weer of zweetmomenten hier en daar doorstaat hij goed. En helemaal fijn: de lichtste kleur Porcelain is ook ècht licht genoeg voor de lichtste huid!

De Image Skincare I Conceal Flawless Foundation is verkrijgbaar in 6 kleuren.

IMAGE I CONCEAL - Image Skincare producten kopen

IMAGE I Conceal, genezende en huidcamouflerende foundation