Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Eye Perfect oog contour serum - Celestetic - 15 ml

Eye Perfect van Celestetic, een oog serum met een hoog geconcentreerd actief complex dat donkere kringen, oogwallen en rimpels rond de ogen en oogcontouren vermindert.

48,00 €

Met Eye Perfect van Celestetic pakt u oogwallen en donkere kringen kordaat aan!


Eye Perfect is hét oogproduct van Celestetic dat de weerstand van haarvaten versterkt, de lymfedrainage bevordert en de eliminatie van bloedpigmenten die verantwoordelijk zijn voor donkere kringen verbetert. 

Eye Perfect helpt zichtbaar bij het verminderen van wallen onder de ogen en verbetert het algemene uiterlijk van de oogleden en oogcontouren


Wat mag je van deze Eye Perfect verwachten?

Een krachtdadig oogproduct dat de zichtbaarheid van donkere kringen en haarvaten vermindert, de huid onder de ogen verdicht, de ooghuid zachter maakt en uw wallen onder de ogen doen verdwijnen. 

Een studie van artsen en dermatologen stelde volgende resultaten vast na 8 weken gebruik van deze Eye Perfect:

Stijging van 20% in gezichtshydratatie

Stijging van 39% in huidstevigheid

Een afname van 24% in kraaienpootjes

Een afname van 15% in rimpels onder de ogen


Hoe gebruik ik Celestetic Eye Perfect het beste?

Gebruik elke morgen en/of avond 2 pompjes van het product op de gereinigde oogcontouren zonder make-up. 

Masseer het product goed in voor de beste resultaten. 

Eye Perfect is geschikt voor alle huidtypes.


Actieve bestanddelen in deze Eye Perfect:

Peptiden (4%)

Fragmenten van collageen die, wanneer aangebracht op de huid, kleine rimpels verminderen en de textuur van uw huid verbeteren. Ze stimuleren de natuurlijke productie van collageen.

Hyaluronzuur (3%)

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

Cafeïne (2%)

Cafeïne is een krachtig natuurlijk actief bestanddeel dat op veel problemen kan inwerken. Wallen, donkere kringen, deze tonicerende actieve stof helpt om de microcirculatie van het bloed te stimuleren. Dit "tensor" effect is ideaal voor cellulitis en sinaasappelhuid.
Het is een krachtige antioxidant die de teint egaliseert en de glans van de huid verbetert. Het werkt ook tegen roodheid en andere irritaties dankzij de kalmerende eigenschappen.

L-Carnitine (1%)

Deze natuurlijke molecule verhoogt de vetafbraak en stimuleert het lymfestelsel om waterretentie te bestrijden.