Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

De verschillen in hydraterende cremes van Juliette Armand? Wij hebben ze hieronder op een rijtje!

03-02-2021

Welke crème past mij het best? Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder helpen we u de perfecte keuze te maken!

Juliette Armand Multi Hydrating Cream

Voor alle huidtypes. De Multi Hydrating Cream is een eerder lichte dagcrème die de huidcellen meer dan voldoende hydrateert en transdermaal vochtverlies tegengaat. Deze crème past ook perfect in uw avondroutine

Juliette Armand Extra Moisturizing Cream

Voor droge tot normale huid. De Extra Moisturizing cream verstevigt en hydrateert de vochtarme huid extra diep. Je merkt een verbetering van het uiterlijk en de textuur van uw huid. De crème geeft uw huid een eerder matte finish.

Juliette Armand AHA Smoothing Cream

Winnende crème bij uitreiking van de Image Beauty Awards 2019! 

Voor alle soorten huid. De AHA Smoothing Cream verhoogt het natuurlijke verjongingsproces van de huid door deze te verstevigen en te exfoliëren, terwijl dit toch een gladde crème is. Na twee tot drie maanden gebruik, wissel je deze crème best eens af met een andere, niet-exfoliërende crème.

Juliette Armand Nourishing Cream

Voor droge, normale en rijpere huid. Met zichtbare rode microcapsules van vitamine A en E en met geconcentreerde retinol.
De Nourishing cream is een geweldige nachtcrème om rimpels te verminderen en de cellen van de huid te voeden. De Nourishing Cream bestrijdt op diepe wijze oxidatieve schade en voorkomt degeneratie van collageen- en elastinevezels. De huid revitaliseert en krijgt haar glans terug.

Juliette Armand Retinoid C Cream

Voor alle huidtypes. Een heerlijk zachte crème die de huid soepel en zacht maakt en deze ook mooi doet stralen! De Retinoid C cream bevat retinol en vitamine C, een winnende combinatie die je maar in weinig crèmes terugvindt! De crème verbetert het uiterlijk en de kwaliteit van een huid sterk en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verkleuring en acnelittekens. 

Juliette Armand Lifting Cream

Voor alle huidtypes. De Lifting cream is een dagcrème, ideaal als verstevigende, liftende behandeling voor dagelijks gebruik. Ze versterkt de natuurlijke afweermechanismen van de huid, stimuleert celherstel en geeft de huid elasticiteit en een volle, jeugdige glans. Deze goedgevulde crème breng je één tot twee keer per dag in een kleine hoeveelheid aan op een gereinigd gelaat en hals en laat je best zoveel mogelijk absorberen.

Dit is de perfecte dagcrème voor wie een slappe, ingevallen huid wil verstevigen en liften op dagelijke basis.

Juliette Armand Hydra Repairing Cream

Voor alle huidtypes. De Hydra repairing Cream is vooral een vochtinbrengende, herstellende crème die ideaal werk verricht na een intensieve peeling. Ze wordt best 's avonds aangebracht. De crème zorgt in combinatie met de Hydra Protecting cream (voor 's ochtends) voor een algemene versterking van het huidimmuunsysteem en een 24-uurs bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Juliette Armand Hydra Protecting Cream

Voor alle huidtypes. De Hydra Protecting Cream is een hydraterende crème met geactiveerde houtskool die de huid beschermt van externe schadelijke factoren en de vochtbalans op peil houdt. Deze dagcreme hydrateert en beschermt de huid van zonlicht (bevat SPF 10), schadelijke buitenlucht en atmosferische vervuiling. De actieve stoffen worden gedurende de dag geleidelijk aan de huid vrijgegeven en biedt zo een uitstekende anti oxiderende bescherming. De crème 2 x daags aanbrengen is ideaal. Wordt meestal gebruikt in combinatie met de Hydra Repairing Cream voor 's avonds.