Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

AHA Smoothing Cream - Juliette Armand - 50 ml

IMAGE BEAUTY AWARD!!

DE IMAGE BEAUTY AWARDS 2019 WINNENDE CREME VOOR ACTIVE HEROES!

Juliette Armand AHA Smoothing Cream is een gelaatsverjongende crème met AHA-zuren die zorgt voor een egale en gladde huidstructuur. 

De crème stimuleert de natuurlijke processen van herstel en vernieuwing van de huid, hydrateert deze intensief en verbetert de tonus en elasticiteit.

Kies een variant:

Vanaf 59,50 €

Juliette Armand AHA Smoothing Cream, winnende wondercrème met AHA zuren voor een gladde, super glowy skin! 


Juliette Armand AHA Smoothing Cream heeft niet voor niks de prestigieuze Image Beauty Awards 2019 prijs voor 'Beste Huidverzorging' op zak!

Een wondercrème die vele goede eigenschappen en actieve werkstoffen bevat. Zo maakt ze een micro-reliëf mooi glad, egaliseert ze huidverkleuring en zorgt ze voor een gezonde natuurlijke glans. De collageensynthese wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de huid blijft behouden.

Als actieve stoffen vinden we naast het onontbeerlijke huyaluronzuur, dat in geen enkele kwaliteitscrème mag ontbreken, ook melkzuur, glycolzuur, amandelzuur en Keratoplast, dat is een organische verbinding van salicylic zuur dat exfolieert maar ook roodheid vermindert bij Couperose. Deze stof werkt anti-infammatoir en helpt verstevigen! 

Een ideale combinatie dus om de huid een sterk verjongende boost te geven!

De unieke formule van deze fantastische gezichtscrème zorgt voor een milde chemische peeling met een mooie en verjongende huid als resultaat.


Gebruik van Juliette Armand AHA Smoothing Cream

Breng 's avonds een kleine hoeveelheid van de AHA creme aan op een gereinigde huid, en in een beginfase maximaal 3 maal per week. Na de eerste gewenning van uw huid aan deze crème kan je deze gerust elke dag aanbrengen.

En geniet ook van de zalige en fruitige geur!  Je krijgt er een instant vakantiegevoel door!


Belangrijkste ingredienten

Lactic Acid 2.7%, Glycolic Acid 5.3%, Mandelic Acid 1.0%, MMW Hyaluronic Acid, Keratoplast, Centella Extract, Aloe Vera, A-Bisabolol