Lifting Cream - Juliette Armand - Elements - 50 ml

Deze dagcrème is ideaal als verstevigende, liftende behandeling voor dagelijks gebruik. Ze versterkt de natuurlijke afweermechanismen van de huid, stimuleert celherstel en geeft de huid elasticiteit en een volle, jeugdige glans.


Kies een variant:

Vanaf 57.00 €
Please select variants first

Phytodermina Lifting ™ is een biotechnologische werktof van plantaardige oorsprong die bijdraagt aan een sterke opbouw van uw lichaamseigen collageen en elastine, de huid sterk hydrateert en zo resulteert in een uitgesproken lifting-effect.

Oxyforce™Cellular Activ is een actieve werkstof die de zuurstoftoevoer naar de huidcellen verhoogt en de collageenopbouw helpt ondersteunen waardoor de rimpels minderen en de gladheid van de huid verbetert.

We vinden in deze liftende crème ook Kombucha terug, een Japans mengsel van schimmel, een symbiose van gist, zwarte thee en azijnzuurbacteriën. Kombucha herstelt en onderhoudt de pH en zorgt voor een optimale microflora van de huid.

Deze goedgevulde crème breng je één tot twee keer per dag in een kleine hoeveelheid aan op een gereinigd gelaat en hals en laat je best zoveel mogelijk absorberen.

Dit is de perfecte dagcrème voor wie een slappe, ingevallen huid wil verstevigen en liften op dagelijke basis.