Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

3 nieuwe producten bij Juliette Armand!

20-02-2021

Een ideale oplossing voor de gevoelige en geïrriteerde huid vanwege de synergie van kalmerende grondstoffen. Het vermindert erytheem, hydrateert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid!

De Celligent, Glycofilm, Dermasooth, Aloë Vera, D-Panthenol en Kamilleolie die het bevat, versterken de bescherming van de huid tegen vrije radicalen, beschermen tegen oxidatieve stress, verontreinigende stoffen en verminderen ontstekingen en roodheid door externe factoren.

Deze kalmerende crème herstelt de goede werking van de huidbarrière, hydrateert deze, en vermindert het transdermale vochtverlies van de huid.

Aanbevolen als hydratatie voor de zeer gevoelige en 'reactieve' huid.


Vitality Dry Oil, "voel het positieve effect van Omega op uw huid!"

Vitality Dry Oil is een mengsel van oliën, boordevol Omega Ω3- Ω6- Ω9, tocoferolen, fytosterolen en flavonoïden met meerdere werkingen.

Dit krachtige mengsel verbetert de werking van de huidbarrière en vermindert het transdermale vochtverlies.

De Omega olie werkt ontstekingsremmend door de celmembranen te beschermen en aantasting van huid-DNA zoveel mogelijk te beperken. De celmembranen worden versoepeld, waardoor andere werkstoffen nog beter worden opgenomen.

Daarbij vermindert deze Omegarijke olie ook de gevoeligheid van de huid en verbetert ze de microcirculatie, waardoor roodheden en ruwheden minder kans krijgen. 

Uw huid zal gladder en zachter aanvoelen!

Deze olie gebruik je na het aanbrengen van uw serum en vóór uw crème, of gewoon op zichzelf als extra 'oppeppertje' voor uw huid. Breng een kleine hoeveelheid aan en inmasseren tot deze 'Omega-bom' is opgenomen.

HET BELANG VAN OMEGA'S VOOR DE HUID

Bovenop de huid ligt een beschermlaag, de huidbarrière, die bestaat uit vetstoffen die ons lichaam niet zelf kan aanmaken maar toch zeer belangrijk zijn voor het goed functioneren van uw huid.

Omega helpt uw huid en haar huidbarrière in topconditie te houden en zorgt voor een gladdere, meer egale en jonger uitziende huid met een gezonde teint, ongeacht uw leeftijd of huidtype!

Omega 3 houdt uw celmembranen gezond en soepel, waardoor andere werkstoffen beter opgenomen worden.

Omega 3 biedt ook hulp bij hormoonschommelingen en werkt ontstekingsremmend (denk bv. aan acné, rosacea en eczeem) 


Vitality Cream Mask, innovatieve 'leave on'!

Vitality Cream Mask is een innovatief, verjongend crèmemasker met een fijne textuur. Deze revitaliseert, tonifieert en hydrateert een vermoeide huid en zorgt voor een versteviging en strakkere huid.

Een kleine multi-tasker is speciaal ontworpen om de elementen te bestrijden die ervoor zorgen dat onze huid er glansloos en uitgeput uitziet.

Het masker, die je 2 x per week net zoals een nachtcrème kan gebruiken, bevat extracten van het zeewier Spirulina met verstevigende effecten, evenals vitamine E, C en F. Het voorziet de huid van aminozuren en essentiële vetzuren voor het behoud van de natuurlijke vochtbalans.

De fijne textuur helpt de huid om de ingrediënten in het product diep te absorberen en vast te houden. Dit masker is geschikt voor alle huiden.

hoofdingrediënten zijn Avocado oil en Phytodermina lift

Dit 'leave-on' masker mag je 2 keer per week aanbrengen zoals een nachtcrème en dan gewoon laten drogen, u hoeft het masker niet meer te verwijderen.

Deze kleine multi-tasker is speciaal ontworpen om de elementen te bestrijden die ervoor zorgen dat onze huid er glansloos en uitgeput uitziet.

Deze wonderdoener wordt 's avonds aangebracht als een masker en zakt diep in de huid, terwijl je slaapt.