Vitality Dry Oil - Juliette Armand - 55 ml!!

NIEUW! 55ML!!

Verjongende droge olie boordevol Omega!

Deze Vitality Dry Oil hydrateert, verfrist en voedt de huidbarrière met Omega.

Een prima extra hulp voor een gladde, egale, jonger uitziende huid en een gezonde teint, ongeacht uw leeftijd of huidtype!

57.00 €
Please select variants first

"Vitality Dry Oil, voel het positieve effect van Omega op uw huid!"

Vitality Dry Oil is een mengsel van oliën, boordevol Omega Ω3- Ω6- Ω9, tocoferolen, fytosterolen en flavonoïden met meerdere werkingen. 

Dit krachtige mengsel verbetert de werking van de huidbarrière en vermindert het transdermale vochtverlies.

De Omega olie werkt ontstekingsremmend door de celmembranen te beschermen en aantasting van huid-DNA zoveel mogelijk te beperken. De celmembranen worden versoepeld, waardoor andere werkstoffen nog beter worden opgenomen.

Daarbij vermindert deze Omegarijke olie ook de gevoeligheid van de huid en verbetert ze de microcirculatie, waardoor roodheden en ruwheden minder kans krijgen. Uw huid zal gladder en zachter aanvoelen!

Vitality Dry Oil heeft een droge textuur en laat geen vettigheid achter.

GEBRUIK:

Deze olie gebruik je na het aanbrengen van uw serum en vóór uw crème, of gewoon op zichzelf als extra 'oppeppertje' voor uw huid. Breng een kleine hoeveelheid aan en inmasseren tot deze 'Omega-bom' is opgenomen.

HET BELANG VAN OMEGA'S VOOR DE HUID

Bovenop de huid ligt een beschermlaag, de huidbarrière, die bestaat uit vetstoffen die ons lichaam niet zelf kan aanmaken maar toch zeer belangrijk zijn voor het goed functioneren van uw huid.

Omega helpt uw huid en haar huidbarrière in topconditie te houden en zorgt voor een gladdere, meer egale en jonger uitziende huid met een gezonde teint, ongeacht uw leeftijd of huidtype!

Omega 3 houdt uw celmembranen gezond en soepel, waardoor andere werkstoffen beter opgenomen worden.

Omega 3 biedt ook hulp bij hormoonschommelingen en werkt ontstekingsremmend (denk bv. aan acné, rosacea en eczeem)