AHA Preparation Lotion - Juliette Armand - Elements - 210 ml

De AHA Preparation Lotion is een geavanceerde, licht peelende reiniger met AHA (fruitzuren). Deze gezichtsreiniger verhoogt de werkzaamheid van de actieve stoffen in de crèmes en serums die je gebruikt en is dankzij het milde percentage AHA (5%) geschikt voor alle huidtypes. De lotion verwijdert dode huidcellen, revitaliseert en verstrakt de huid zonder uitdroging en irritatie te veroorzaken.


Kies een variant:

Vanaf 29.50 €
Please select variants first

AHA fruitzuren(Alpha Hydroxy Acids) worden gebruikt om een gladde, stralende huid te bekomen, de rimpeltjes te verzachten en vochttekort, pigmentvlekjes en verslapping aan te pakken. Ze hebben een peelend effect en weken verkleefde dode huidcellen los. Hier vind je meer info over AHA's.

3% Lactic acid (melkzuur) en 2% Glycolic acid zorgen dan weer voor de regulerende pH waarde van uw huid.

De lotion bevat ook extracten van de Pioenroos en Hamamelis

Hamamelis doodt de bacteriën die in de poriën van de huid leven en heeft sterk antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Hamamelis is zeer populair als natuurlijk product om acne te bestrijden!

Het aanwezige Bisabolol en Allantoïne hebben deze eigenschappen ook en worden ook voor wondheling gebruikt. Allantoïne helpt de huid beter vocht vast te houden door het week en zacht maken van de keratine in de huid. Het maakt de huid vochtiger, zachter en soepel.

Kortom 3 zalige natuurproducten die uw huid een glad, zacht en jong aanzien bezorgen!

Daarnaast zorgen de extracten van pioenroos ook nog voor een heerlijke en zachtfrisse geur!

Breng een kleine hoeveelheid aan op het hele gelaat met een watje.

Hoofdingrediënten: AHA fruitzuren, Allantoïne, Hamamelis, Bisabolol, Pioenroos extract, Lactic zuur 3%, Glycolic zuur 2%