Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Uw dagelijkse verzorginsroutine, de klok rond!

04-08-2019


Van 7u 's morgens tot 23uur 's avonds dient uw huid vooral beschermd te worden tegen schadelijke factoren. Uw gelaat staat dagelijks bloot aan vrije radicalen en toxines van buiten af zoals de zon, mist, smog, sigarettenrook en uitlaatgassen. Gebruik daarom 's morgens best een milde reiniging om de afvalstoffen te verwijderen die 's nachts zijn vrij gekomen en breng na uw serum, die zorgt voor een actieve huidverbetering, ook steeds een beschermende dagcrème aan. 


Tussen 23u 's avonds en 7u 's morgens herstelt de huid zich van vrije radicalen en toxines. Deze worden door de huid 's nachts afgegeven. Het maakt een milde reiniging 's morgens noodzakelijk om eerst de uitgestoten radicalen te verwijderen i.p.v. ze door een crème terug op te laten nemen! Gebruik 's avonds een meer intensieve reiniging. Deze maakt de weg vrij voor een beter herstel en een vlottere afgifte van de overdag opgenomen radicalen en toxines. Een AHA lotion is ideaal voor dagelijks gebruik ' avonds en één tot twee keer per week zorgt een avondpeeling en gelaatsmasker voor een extra dieptereiniging!


Tussen 23u & 3u - en dan vooral rond 1u 's morgens - kent de huid een piekmoment in haar herstel. Celdeling gaat dan 8x (!) sneller dan overdag! Een goede nachtrust is dus essentieel en zorgt ook voor een ideale doorbloeding waardoor de huid de actieve werkstoffen veel sneller in zich opneemt. Nachtcrèmes en nachtserums vormen dus een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse routine, omdat de nacht zorgt voor de meest efficiënte opname van de actieve werkstoffen. 


Categorieën