Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Nieuwe producten bij Juliette Armand!

10-08-2021

Juliette Armand Stretch Firm Cream, huidverstevigende lichaamscrème tegen cellulitis, striae, losse huid, rimpelvorming, uitgezakte bovenarmen,...

Juliette Armand Stretch Firm Cream versterkt de elasticiteit van de huid en vermindert het verschijnen van striae. Deze huidverstevigende crème wordt sterk aanbevolen om te gebruiken tijdens zwangerschap en gewichtsverlies maar is ook ideaal als huidverstrakking van de bovenarmen.

Stretch Firm Cream combineert kamilleolie met een Isoslim Complex (een complex van isoflavonen, cafeïne, carnitine, aminozuren en koolhydraten) dat helpt cellulitis te bestrijden, het bindweefsel te versterken en de huid onmiddellijk te verstevigen.

Deze verstrakkende lichaamscrème bevat ook Aquaderm, een natuurlijke vochtinbrengende factor (NMF), en essentiële aminozuren en vitamines die intradermaal vochtverlies verminderen, de hydratatie van de bovenste huidlagen verhogen, de hydrolipidenbalans reguleren en de huidelasticiteit verbeteren.

Algisium C heeft dan weer vetverbrandende eigenschappen, omdat het de hydrolyse van triglyceriden activeert en de aanmaak van collageen stimuleert en helpt bij het verminderen van striae, veroorzaakt door zwangerschap of snelle gewichtstoename of -verlies.


Juliette Armand Anticallus serum, voor satijnzachte voetjes! Dit serum helpt eelt te verweken en uw voeten perfect gehydrateerd te houden!

Anticallus serum van Juliette Armand is een hydraterend voetenserum die dankzij een hoge concentratie van ureum er voor zorgt dat eelplekken verweken, dode huidcellen afgestoten worden en de onderliggende, nieuwe huid perfect gehydrateerd en zijdezacht aanvoelt!

Anticallus serum gebruikt hiervoor een combinatie van salicylzuur met een krachtige ureumconcentratie van maar liefst 20%! 

Breng twee keer per dag een paar druppels van de serum aan op een gereinigde huid tot het geabsorbeerd is. Het wordt aanbevolen om het serum regelmatig te gebruiken, en het aanbrengen is zelfs ideaal zowel vóór als na verwijdering van het eelt door een specialist.  


Juliette Armand Body Butter, een fris ruikende vochtinbrengende lichaamscrème die uitermate geschikt is voor de droogste huid!

Juliette Armand Body Butter herstelt onmiddellijk de vochtbalans van de huid en helpt zeer snel om de verloren elasticiteit terug te krijgen. Een frequent gebruik wordt aanbevolen op lichaamsdelen die gevoelig zijn voor uitdroging, zoals bij ellebogen en hielen.

Deze vochtinbrengende crème komt met een rijke textuur die Butter Karite, Cocoa Butter, Avocado Oil, Aloë Vera en Panthenol combineert, één voor één ingrediënten die uitdroging bestrijden en de huid hydrateren en revitaliseren, waardoor deze heel zacht en soepel wordt. 


Juliette Armand Post Depil Cream, kalmeert na epileren en vertraagt haargroei!

Juliette Armand Post Depil Cream kalmeert de huid tegen de irritatie van het epileren en door het herhaaldelijk aanbrengen vertraagt ​​het ook de haargroei en vermindert geleidelijk het haar.

Deze 'na-depileren' crème zit boordevol verzachtende ingrediënten die de huid kalmeren en irritatie tegengaan na het epileren! Zo vind je in deze depileringscrème ook Kelisoft en Decapeptide-1 terug. Kelisoft bevat natuurlijke chelidonine die snelheid van de haargroei vermindert en ontstekingsremmend werkt. Decapeptide-1 is een Polypeptide die de tijd verkort dat een haartje in haar groei - of anagenefase zit. Hierdoor wordt de haargroei verder ingeperkt.

Na het harsen met licht masserende bewegingen aanbrengen tot het is geabsorbeerd. Deze Post Depil Cream kan na eender welke ontharingsmethode gebruikt worden. In het geval van het gebruik van wax voor epilatie, verwijdert het ook de wax resten!