Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Het perfecte 'TV-face mask' van Juliette Armand!

18-05-2021

Een bubbelend, leuk, schuimend gezichtsmasker is op dit moment een ware rage, maar waarom precies en wat is er zo geweldig aan het Juliette Armand Oxygen Foaming Masker?


Het Juliette Armand Oxygen Foaming masker is één en al leuke, schuimende, bubbelende reinheid! De wetenschap erachter zegt dat het de vrije zuurstof uit de lucht in de huid brengt. Het belangrijkste actieve ingrediënt is Gransil, een niet-plakkerig vochtinbrengend middel. Kortom, het hydrateert en oxygeneert je gezicht compleet!

Zie dit masker als een dubbele reinigingsstap, omdat je je er super gereinigd door voelt. Uw huid wordt zó glad, zó gehydrateerd en zal er stralend uitzien! Het maakt je huid voller en zorgt er ook voor dat fijne lijntjes minder diep lijken. Het bubbelende gevoel is héél aangenaam. Het favoriete ding aan dit oxygen foaming masker is dat het best leuk is om op te zetten. Je houdt het aan zolang de gel bubbelt, en zodra de bubbels zijn verdwenen, kunt u deze heel eenvoudig verwijderen met 2 vochtige wattenschijfjes en uw glanzende nieuwe huid onthullen!

Over het algemeen is dit oxygen schuimmasker zeer prettig in gebruik, en hoeft u geen vervelende 10 minuten te wachten om het te daarna terug te verwijderen. Het geeft je huid een diepe reiniging en is behoorlijk anti-aging.

Wij noemen dit graag een 'tv-gezichtsmasker' omdat je voor de spiegel eerst uw make-up kunt verwijderen, het Juliette Armand maskertje kunt aanbrengen en dan gewoon je twee vochtige wattenschijfjes kunt meenemen om u net op tijd voor uw favoriete serie in de zetel te ploffen. En als het niet meer schuimt, dan verwijder je het gewoon. Simpel, handig en heel plezierig!

Ook proberen? Klik hier!