Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Oxygen Foaming Mask - Juliette Armand - 30 ml

Juliette Armand Oxygen Foaming Mask is een zuurstof gelaatsmasker die onmiddellijk de huid vernieuwt door het aanbieden van toning, frisheid en levendigheid.

Een masker dat de vrije zuurstof uit de lucht in uw huid brengt. 

Een bubbelend, leuk en schuimend gezichtsmasker!

43,00 €

Juliette Armand Oxygen Foaming Mask, leuk, bubbelend, schuimend masker! 


Het Juliette Armand Oxygen Foaming masker is één en al leuke, schuimende, bubbelende reinheid! De wetenschap erachter zegt dat het de vrije zuurstof uit de lucht in de huid brengt. 

Het belangrijkste actieve ingrediënt is Gransil, een niet-plakkerig vochtinbrengend middel. Kortom, het hydrateert en oxygeneert je gezicht compleet!

Zie dit masker als een dubbele reinigingsstap, omdat je je er super gereinigd door voelt. Uw huid wordt zó glad, zó gehydrateerd en zal er stralend uitzien! 

Het maakt je huid voller en zorgt er ook voor dat fijne lijntjes minder diep lijken. Het bubbelende gevoel is héél aangenaam. Het favoriete ding aan dit masker is dat het best leuk is om op te zetten. Je houdt het aan zolang de gel bubbelt, en zodra de bubbels zijn verdwenen, kunt u deze heel eenvoudig verwijderen met 2 vochtige wattenschijfjes en uw glanzende nieuwe huid onthullen!


Over het algemeen is dit schuimmasker zeer prettig in gebruik, en hoeft u geen vervelende 10 minuten te wachten om het te daarna terug te verwijderen. Het geeft je huid een diepe reiniging en is behoorlijk anti-aging.

Wij noemen dit graag een 'tv-gezichtsmasker' omdat je voor de spiegel eerst uw make-up kunt verwijderen, het masker kunt aanbrengen en dan gewoon je twee vochtige wattenschijfjes kunt meenemen om u net op tijd voor uw favoriete serie in de zetel te ploffen. En als het niet meer schuimt, dan verwijder je het gewoon. 

Simpel, handig en heel plezierig!


Gebruik

Breng de gel voorzichtig aan op een schone huid (zonder te masseren) en laat het intrekken totdat het niet meer gaat schuimen. 

Verwijder voorzichtig met een wattenschijfje.


Gransil