Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Cosmeceuticals...cosmewat?

05-10-2019

"Vrij verkrijgbare crèmes, die doen niet veel meer dan enkel de huid wat hydrateren", althans als we de meeste dermatologen mogen geloven..

Echter is de werkelijkheid iets genuanceerder en wordt een product ook niet plots een wondermiddel omdat je het enkel op voorschrijven van de dokter kunt verkrijgen. Cosmeceuticals daarintegen zijn medische werkstoffen die zorgen voor een intensieve #huidverbetering zonder doktersvoorschrift. Cosmeticaproducten met cosmeceuticals werken veel dieper in de huid dan de gangbare cosmetica die vrij verkrijgbaar zijn in de parfumerie of op het schap van de supermarkt. 

Intensieve huidverbetering zonder doktersvoorschrift

Ze vormen een link met medicinale producten maar ze hebben tegelijkertijd wel minder bijwerkingen omdat ze een milder effect hebben op de huid in vergelijking met de sterkere, puur medische producten die eerder gericht zijn op het genezen en voorkomen van een ziekte. Door het mildere effect worden cosmeceuticals niet als medicijn geclassificeerd. Cosmeceuticals zijn werkstoffen die wel oplossingsgericht gaan werken en speciaal ontworpen zijn om een intensieve huidverbetering toe te laten omdat deze veel dieper de huid kunnen indringen tot in de epidermis. 

Supermarkt, niet 'super'goed

De veelal goedkopere supermarkt en kruidenierscrèmes, reinigers, maskers of serums werken enkel op de bovenste huidlaag, de opperhuid. Een gewoon verzorgingsproduct van goede kwaliteit kan de conditie van die opperhuid wel verbeteren en zorgt ook voor een soepeler en meer glanzende huid maar dit effect is tijdelijk. De opperhuid schilfert namelijk voortdurend af en wordt vanuit de basale, onderste huidlaag gevoed met nieuwe cellen. Op één maand tijd is een totaal nieuwe bovenste huidlaag gevormd.

De hedendaagse cosmeceuticals garanderen kwaliteit en een maximaal resultaat die wel de epidermis bereikt, en zo verkrijgen we veel sterkere, gezondere huidcellen die ook zichtbaar een hoger kwaliteitsniveau vertonen.

MESOESTETIC cosmeceuticals

#Mesoestetic beschikt over de nodige medische certificaties waardoor ze niet enkel producten voor esthetische geneeskunde produceren maar ook voorzien in cosmeceuticals die aan de strengste normen van de farmaceutische industrie voldoen. Het resultaat kenmerkt zich in uiterst effectieve behandelingen en producten die door wetenschappelijke studies worden ondersteund en wereldwijd door talloze artsen en cosmetica-professionals worden toegepast.

Categorieën