Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

6 eenvoudig efficiënte gewoontes om niet langer meer mee te wachten!

09-08-2019

Niemand ooit die een oude leeftijd bereikt en denkt wow, ik wou dat ik mijn huid wat minder goed verzorgd had!

Vele algemene huidaandoeningen zoals vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie kunnen vandaag werkelijk voorkomen worden met een dagelijkse basis huidverzorgingsroutine en relatief weinig inspanning. Wanneer je uw huid gezond en beschermd houdt, is het uitermate weerbaar tegen veroudering en zal het wondjes veel sneller herstellen.

Investeer in uw huid, het is uw visitekaartje voor een zeer lange tijd! (Linden Tyler)

Eigen huidverzorging is fundamenteel om veroudering af te remmen en een gezonde structuur te behouden. Een droomhuid kan je niet bereiken zonder eerst een goede basisverzorging!

U behoeft geen dure producten, het toverwoord is consistent! Tweemaal per dag, elke dag. De meest efficiënte huidverzorging is een duurzame, blijvende verzorging!

Hoe krijg je de basisverzorging onder de knie:

REINIGEN

Een zachte reiniging met een aangepaste gezichtslotion, twee keer per dag, elke dag. Dit is de basis van een gezonde huid! Niet overdrijven! Meer dan tweemaal per dag beschadigt de natuurlijke hydratatie en brengt de huidbeschermingsfactoren uit balans.

Kies een reinigingslotion die uw huid goed verdraagt. Gebruik geen lichaamsproduct, zepen of andere producten die de huid aantasten, irritatie veroorzaken en zo een overproductie aan talg stimuleren.

TONER

Een goed gekozen toner is een belangrijke aanwinst voor je dagelijkse routine. Na het reinigen heeft je huid behoefte aan bestanddelen die de huid herstellen. Dit is precies wat een goede toner doet. Ongeacht uw huidtype, zorgt dit ervoor dat de huid er de hele dag jonger, frisser, gladder uitziet! Deze stap wordt veelal overzien maar is nochtans noodzakelijk.

PEELING

Ook een zachte, dagelijkse peeling hoort bij de basisverzorging. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat het zachtjes remodelleren van de huidoppervlakte door een enzymatische gel of crème onontbeerlijk is. De huid mag echter nooit geirriteerd raken. Uw huid vertelt u hoe het zich voelt: rood en irritatie staat gelijk aan woede en reactie!Gebruik dus nooit een dagelijkse peeling wanneer uw huid niet in optimale gezondheid verkeert.

SERUM

Een serum is multi functioneel en brengt een overdaad aan gezonde voordelen! Het zijn zeer geconcentreerde hoeveelheden actieve werkstoffen die u zeer veel voldoening zullen schenken. Elke druppel is meer dan z'n geld waard! Serums bestaan in verschillende soorten die elk een ander huidaspect verzorgen. Van acné tot pigmentatie. Van droogheid tot gevoeligheid. Ze verbeteren de huidstructuur op ongeziene wijze.

Serums zijn hun geld meer dan waard maar worden veelal verkeerd gebruikt. Veel mensen gebruiken veel meer serum dan eigenlijk nodig is met als resultaat een lege portemonnee en een veel te plakkerige huid! Professionele tip: gebruik eerst een genereuze hoeveelheid toner en doe dan 4 tot 6 druppels serum rechtstreeks op uw gezicht, meng en tip de emulsie in uw huid! U zult versteld staan dat een halve hoeveelheid serum u een veel beter resultaat zal opbrengen!

HYDRATEREN

Elk huidtype heeft nood aan hydratatie, want reinigen verwijdert vocht en huidvetten. Een huid in balans heeft veel te maken met het vinden van een kwalitatieve, op uw huid afgestemde dagcrème of - gel.

Het moleculaire gewicht van de gebuikte olie is hier essentiëel. Zo zal een droge huid veel meer gebaat zijn met een zware olie, en zal een problematische acné huid veel beter reageren op een olievrije dagcrème, aangevuld met een hyaluronzuur. Het houdt de huid zacht en elastisch gedurende de hele dag.

BESCHERMING

Iedereen heeft huidbescherming nodig. Alle verhalen over donkere huiden die geen zonnebescherming nodig hebben, zijn absoluut onwaar! Donkere huiden verdragen inderdaad meer zon, maar zijn absoluut niet beschermd tegen huidkanker, zonnebrand of vrije radicalen veroorzaakt door het UV licht.

Mocht je enkel opteren om slechts één van deze dagelijkse verzorgingsproducten te hanteren, dan is dit wel degelijk degene die je moet kiezen! 85-90 % visuele veroudering komt door het UV licht!

Een SPF dient regelmatig aangebracht te worden gedurende de dag bij elke blootstelling aan de zon!

Het resultaat van een goede dagelijkse routine is een prachtige gezonde huid die er op z'n best uitziet en optimaal functioneert. Bekijk welke producten er voor uw uniek huidtype bestaan en volg een simpele maar dagelijkse routine!

Uw toekomstige zelve zal u er voor bedanken!!


Categorieën