Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Ultimate Care dagcreme - Celestetic - 50 ml

Ultimate Care van Celestetic is eenn anti-aging dagcrème die ontworpen is om de huid te beschermen tegen externe agressies met behulp van antioxidanten, terwijl het tegelijkertijd werkt aan het verminderen van tekenen van veroudering zoals rimpels, puistjes en verslapping van de huid. 

Het reguleert ook de talgproductie voor een vermindering van onvolkomenheden.

64,00 €

Ultimate Care is een globale anti-aging creme: hydraterend, verstevigend en gladmakend!


De Ultimate Care Dag crème van Celestetic is rijk aan vetoplosbare vitamine C met antioxidantische eigenschappen die beschermen tegen vervuiling en fijne deeltjes. 

Niacinamide, een vitamine uit groep B, stimuleert de collageenproductie en voorkomt roodheid, irritatie en ontsteking van de huid. 

Het herstelt het evenwicht in de talgproductie om onvolkomenheden te voorkomen. Vitamine B3 verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor de huid na enkele weken zichtbaar gladder en minder gerimpeld is. 

Tranexaminezuur helpt bij het bestrijden van vlekken door zijn verlichtende eigenschappen. 


Wat mag je van deze Ultimate Care dagcrème verwachten?

Uw huid zal haar stevigheid herwinnen, het ontstaan van nieuwe bruine vlekken zal worden voorkomen, bestaande vlekken zullen vervagen en rimpels zullen minder zichtbaar zijn, waardoor de huid voller en gladder zal zijn. 

Een studie over Celestetic Ultimate Care toonde volgende resultaten aan:

Producten
ULTIMATE CARE

Protocol
2x per dag

Duur
12 weken

Aantal deelnemers
50 personen (van 31 tot 71 jaar) 

87% vinden het product hydraterend

85% vinden het product effectief op de elasticiteit van de huid

79% vinden het product effectief op de stevigheid van de huid

62% vinden het effectief op rimpels / rimpeltjes 


Hoe gebruik ik deze Ultimate Care van Celestetic?

Breng 's morgens een royale dosis aan op een gereinigd gezicht, zonder make-up. Masseer zachtjes in de huid.

Combineer met :

  • Active Repair nachtcrème
  • Alle Celestetic serums, volgens de behoeften van uw huid

Actieve bestanddelen Celestetic Ultimate Care 

Vitamine B3, C & E (8%)

Een vertering van de drie antioxiderende vitaminen die essentieel zijn voor een goed evenwicht van de huid.

Hyaluronzuur (3%)

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

Liponzuur (2%)

Dit krachtige antioxidant beschermt de huid en regenereert de andere vitamines. Het helpt rimpels te bestrijden doordat het de versnelde veroudering van de weefsels tegengaat, die veroorzaakt wordt door suikers (glycatie)

Peptiden (2%)

Fragmenten van collageen die, wanneer aangebracht op de huid, kleine rimpels verminderen en de textuur van uw huid verbeteren. Ze stimuleren de natuurlijke productie van collageen.

Cafeïne (2%)

Cafeïne is een krachtig natuurlijk actief bestanddeel dat op veel problemen kan inwerken. Wallen, donkere kringen, deze tonicerende actieve stof helpt om de microcirculatie van het bloed te stimuleren. Dit "tensor" effect is ideaal voor cellulitis en sinaasappelhuid.
Het is een krachtige antioxidant die de teint egaliseert en de glans van de huid verbetert. Het werkt ook tegen roodheid en andere irritaties dankzij de kalmerende eigenschappen.