Sensitive Cleansing Gel - Juliette Armand - Elements - 210 ml

goedkoper per 2!

De Sensitive Cleansing Gel uit de Elements serie van Juliette Armand, is een gelaatsreiniger speciaal voor gevoelige huidtypes en voor het gebied rond de ogen.

Deze gezichtsreiniger verwijdert vuil en make-up, terwijl de huid beschermd wordt tegen schadelijke stoffen en luchtvervuiling.

goedkoper per 2!


Kies een variant:

Vanaf 31.00 €
Please select variants first

In deze 'gevoelige' reiniger vinden we vooral het Helianthus zaad extract, koudgeperste olie verkregen uit de zaden van de Zonnebloem.

Deze olie wordt graag gebruikt in anti-aging crèmes, in babyolie en in haarconditioners en is een bron van meervoudige vetzuren die de vitamines A, B1, C en E bevatten, aangevuld met proteïnen en verschillende mineralen.

De olie staat vooral bekend voor het verzachten en verminderen van huidirritaties. Het is een lichte en milde verzorgende olie die verzacht en beschermt. Het maakt de huid satijnzacht en laat geen vettig gevoel achter.

Daarnaast vinden we ook Hedera Helix blad extract, een extract met veel heilzame werkstoffen. Het verhoogt de doorbloeding van de huid en het bestrijdt bacteriën, schimmels en parasieten. De stof werkt ook ontzwellend en de looistoffen zorgen voor een samentrekkend effect wat goed is voor wondheling. Bovendien stimuleert dit bladextract de vorming van een nieuwe huid.

Breng een kleine hoeveelheid aan op het gelaat met cirkelvormige bewegingen, verwijder nadien zachtjes met een kompres.

Hoofdingrediënten zijn Helianthus zaad extract, Hedera Helix blad en wortel extract, Osmopure, MMW Sodium Hyaluronate olijf olie en Arginine.