Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Sensitive Cleansing Gel - Juliette Armand - 210 ml

goedkoper per 2!

Juliette Armand Sensitive Cleansing Gel is een milde gelaatsreiniger speciaal voor gevoelige huidtypes en voor het gebied rond de ogen.

Deze cleanser verwijdert vuil en make-up, terwijl de huid beschermd wordt tegen schadelijke stoffen en luchtvervuiling.

goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 35,00 €

Juliette Armand Sensitive Cleansing Gel, milde reiniger speciaal voor gevoelige types en oogzone.


In deze Juliette Armand Sensitive Cleansing gel vinden we vooral het Helianthus zaad extract, koudgeperste olie verkregen uit de zaden van de Zonnebloem.

Deze olie wordt graag gebruikt in anti-aging crèmes, in babyolie en in haarconditioners en is een bron van meervoudige vetzuren die de vitamines A, B1, C en E bevatten, aangevuld met proteïnen en verschillende mineralen.

De olie staat vooral bekend voor het verzachten en verminderen van huidirritaties. Het is een lichte en milde verzorgende olie die verzacht en beschermt. Het maakt de huid satijnzacht en laat geen vettig gevoel achter.

Daarnaast vinden we in deze 'gevoelige' reiniger ook Hedera Helix blad extract, een extract met veel heilzame werkstoffen. Het verhoogt de doorbloeding van de huid en het bestrijdt bacteriën, schimmels en parasieten. 

De stof werkt ook ontzwellend en de looistoffen zorgen voor een samentrekkend effect wat goed is voor wondheling. Bovendien stimuleert dit bladextract de vorming van een nieuwe huid.


Gebruik van Juliette Armand Sensitive Cleansing Gel

Breng een kleine hoeveelheid aan op het gelaat met cirkelvormige bewegingen, verwijder nadien zachtjes met een kompres.


Hoofdingrediënten:

 Helianthus zaad extract, Hedera Helix blad en wortel extract, Osmopure, MMW Sodium Hyaluronate olijf olie en Arginine.