Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Micellar Cleansing Foam - Juliette Armand - Elements - 230 ml

goedkoper per 2!

Juliette Armand Micellar Cleansing Foam is een micellaire, schuimende gezichtsreiniger met micellen (kleine, reinigende deeltjes) die zeer makkelijk make-up, vuil en overtollige olie uit de huid en het gebied rond de ogen verwijderen zonder irritatie en droogheid te veroorzaken.

Goedkoper per 2!


Kies een variant:

Vanaf 44,00 €

Juliette Armand Micellar Cleansing Foam, micellaire reiniger ook voor de make-up rond je ogen!


De lipofiele (vet aantrekkende) staart van de micel hecht zicht in het vuil in de huid en de hydrofiele (water aantrekkende) kop steekt automatisch naar buiten. Hierdoor ontstaat een microbolletje waar middenin het vuil verzameld zit. Deze bolletjes kunnen makkelijk met water worden afgespoeld of met een watje worden opgenomen.

Juliette Armand Micellar Cleansing Foam kan je voor heel het gelaat gebruiken en uiteraard ook voor het gebied rond de ogen. Je hebt geen apart product meer nodig om je ogen zonder irritatie te kunnen reinigen!


Micellaire reinigers zijn zeer populair omdat ze wonderen doen in je beautyroutine. Je brengt een beetje schuim op een wattenschijfje en gaat er zachtjes mee over je gelaat. Vuil en (zelfs waterproof!) make-up resten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Omdat het product zo krachtig is, heb je geen extra reinigingsproducten meer nodig. Je kunt het product zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken, vlak voor je dag - of nachtcrème.

In deze Juliette Armand Micellar Cleansing Foam zit ook een flinke portie Aloë Vera Barbadensis in verwerkt. Deze 'wondergel' werkt verzachtend, hydraterend, bevordert wondherstel en werkt ontstekingsremmend!


Gebruik van Juliette Armand Micellar Cleansing Foam

Breng het schuim aan op het hele gelaat met cirkelvormige bewegingen en verwijder nadien met een kompres of spoel overvloedig met water.

tip: om oogmake-up te verwijderen hou je het watje een 20-tal seconden op je oog vooraleer je zachtjes begint te wrijven. 

Het product krijgt zo de tijd om je mascara los te weken, waardoor je deze er makkelijker kunt afhalen!

Deze reiniger is voor alle huidtypes geschikt en dus ook voor de meest gevoelige huidtypes!


Hoofdingrediënten: 

Micellen, Aloe Vera Barbadensis blad extract