Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydra Care Creme - Celestetic - 50 ml

Deze Hydra Care creme van Celestetic is een crème die rijk is aan vitamines en antioxidanten, ontworpen om de eerste tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te bestrijden, en tegelijkertijd de hydratatie en glans van de huid te verbeteren. 

Hydra Care beschermt de huid tegen externe agressies zoals vervuiling en zonlicht.

34,00 €

Celestetic Hydra Care Creme, lichte hydraterende en antioxidant crème voor dagelijks gebruik


Celestetic Hydra Care is een hydraterende crème met een rijke vitamine- en antioxidanten samenstelling, die gericht is op het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering en vermoeidheid en het verbeteren van de hydratatie en glans van de huid. 

Hydra Care biedt bescherming tegen externe factoren zoals vervuiling en zon.


0% PEG, parabenen en kleurstoffen

Hypoallergeen

Farmaceutische kwaliteit 


Actieve bestanddelen in deze Hydra Care protect creme

Granaatappel (3%)

Deze Aziatische vrucht heeft antioxiderende en huidbeschermende eigenschappen. Bovendien is zijn krachtige anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen, maken het een uitstekend actief ingrediënt voor de behandeling van onvolkomenheden (acne, mee-eters, roodheid, enz.

Hyaluronzuur (2%)

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

CO-ENZYME Q-10 (1%)

Antioxidant aanwezig in elke cel, het is verantwoordelijk voor de goede werking van de cel. De natuurlijke productie neemt af met de leeftijd.