Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hyaluronic Acid Serum 55 ml! - Juliette Armand - Elements

Grote versie - 55 ml inhoud (prijs/kwantiteit is veel goedkoper tov 20 ml!)

Juliette Armand Hyaluronic Acid Serum is een hydraterend, verstevigend serum voor alle huidtypes.

Het herstelt de waterbalans in de gezichtshuid en versterkt de textuur en stevigheid. Aanbevolen voor een droge teint die geen hydratatie heeft.

een serum op basis van hyaluronzuur, een biomolecule van de laatste generatie die werkt als krachtige moisturizer en bijdraagt aan de versteviging van de huid.

Kies een variant:

Vanaf 69,50 €

Juliette Armand Hyaluronic Acid Serum, verstevigend serum boordevol Hyaluron!


Hyaluronzuur is een structureel component van het bindweefsel. Het is in staat om 1000 keer zijn gewicht/volume in water vast te houden, hetgeen vervolgens geleidelijk wordt vrijgegeven om zo de hydratatie te bevorderen.

Hiermee is hyaluronzuur een zeer effectief moisturizing ingrediënt binnen de cosmetica. Het draagt bij aan de structurele integriteit van de extracellulaire matrix, waardoor er een sterk ondersteunend raamwerk voor collageen- en elastinevezels wordt gevormd en zo de huid verstevigt.


Het herstelt de waterbalans in de gezichtshuid en versterkt de textuur en stevigheid. 

Juliette Armand Hyaluronic Acid serum bevat hyaluronzuur met gemiddeld molecuulgewicht (MMW) dat een vochtinbrengende film op de huid vormt die het transdermale vochtverlies vermindert. 

Tegelijkertijd draagt ​​het bij aan de structurele integriteit van de extracellulaire matrix van de huid, en vormt het een sterk raster dat de collageen- en elastinevezels ondersteunt, waardoor de consistentie en stevigheid van de huid wordt verbeterd. 

Aanbevolen voor de vochtarme en droge huid.


Breng een kleine hoeveelheid aan op een schone huid en masseer het gezicht totdat het is opgenomen.


MMW Hyaluronzuur 0,2%