Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Glow C 12% - Juliette Armand - 10 ml

NIEUW!

Glow C 12% serum van Juliette Armand is pure vitamine C in een flesje! Met dit serum ga je voor een mooie heldere 'glow' en een egale huidskleur zonder pigmentatie.

Glow C 12 bevat nl. 12% pure vitamine C poeder en pioenroos extract, die zorgen voor een sterk antioxidant effect. 

Glow C 12 biedt daarnaast ook hydratatie, versteviging en ondersteunt de huidregeneratie en oplichting van teint en pigmentatie.

44,00 €

Juliette Armand Glow C 12%, een zeer krachtig serum met Vitamine C en pioenroos extract, ideaal voor huiden met pigmentatieproblemen en puistjes


Juliette Armand Glow C 12% is een serum die de huid hydrateert en revitaliseert, verbetert de textuur en de huidskleur. Dit serum bevat nog extra werkstoffen t.o.v. de Juliette Armand Forte C 12%, zoals pioenroos extract.

Een pure vitamine C in poedervorm (L-ascorbinezuur) creëert vóór het eerste gebruik een serumoplossing met een consistentie van 12%. Vitamine C en brengt zo een breed scala aan werkingen waar reeds vele klinische onderzoeken over gepubliceerd werden.

Juliette Armand Glow C 12% bevat antioxiderende, hydraterende, verstevigende, regeneratieve en whitening eigenschappen die aan de huid kunnen worden aangeboden.


Een ideale serum voor elke normale huid, en perfect als dagelijks alternatief voor mensen met een AHA gevoeligheid.

De pioenroos ruikt heerlijk en pioenroosextract is alleen al daarom ideaal om in huidverzorgingproducten te verwerken. In de loop der jaren verliest een rijpere huid haar natuurlijke gloed. Naarmate we ouder worden, wordt onze huid vaal, extra kwetsbaar en slapper. Om die gezonde gloed en frisse, jonge uitstraling te behouden, ontwikkelde Juliette Armand dit sterke serum met pioenrozen extract 


Gebruik van Juliette Armand Glow C 12 %

Druk op het ventiel om het poeder in de oplossing te laten komen en schud goed totdat de emulsie volledig is opgelost.

Breng een paar druppels aan op een schone huid en masseer totdat deze is opgenomen.

LET OP: Juliette Armand Glow C 12% kan na het mengen nog 6 weken op kamertemperatuur bewaard worden en 3 maanden als je deze in de koelkast bewaart.