Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Global Perfect + Celestetic - 30 ml

Global Perfect + van Celestetic is een anti-aging serum dat de huid diep hydrateert en bevat een hoog geconcentreerd actief complex dat rimpels vermindert, pigmentvlekken verlicht en onvolkomenheden verbetert. 

Het verschil tussen Global Perfect + en de Global Perfect is de extra voeding die uw huid bij deze Global Perfect + krijgt

74,90 €

Global Perfect + anti aging serum van Celestetic, de extra voeding maakt het verschil!


Gebruik van het Celestetic Global + Serum

  • Aanbrengen op een gereinigd en make-up vrij gezicht, elke ochtend en avond 2 pufjes.
  • Masseer het product goed in voor een dieper effect.
  • Combineer met de UltimateProtect dagcrème voor extra bescherming.
  • Geschikt voor alle huidtypes.
  • Aanbevolen behandelingsduur: minimaal 3 maanden.
  • Tip bij Gevoelige huid: begin met het aanbrengen van het serum om de 3 dagen gedurende de eerste 2 weken om eventuele irritaties of roodheid te voorkomen.

Actieve bestanddelen in het Celestetic Global Perfect + serum 

Vitamine C (5%)

Deze vitamine staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen. Onder de meest krachtige bestanddelen is ze het actieve bestanddeel om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. De verbeterde versie (vetoplosbaar) van deze vitamine wordt tot 5 keer beter door de huid geabsorbeerd dan de klassieke vitamine C.

Rozenbottel Olie (1%)

De muskusrozenolie is rijk aan vetzuur, omega 3 en omega 6, maar bevat ook vitamine E en vitamine A, en heeft voedende en antioxiderende eigenschappen.
Dankzij de lipidebestanddelen, die identiek zijn aan die van de huid, draagt de muskusrozenolie bij tot de versterking van de opperhuid.
Zijn licht gehalte aan transretinoïnezuur helpt bij de regeneratie van de huidcellen en de verwijdering van de dode huid - oorzaak van droge huid.

Physalis-Angulataextract (1%)

Actief plantenextract van een plant afkomstig uit tropische regio's waar de zon het hevigst is.
Het extract heeft verschillende heilzame eigenschappen: het beschermt de huid tegen infraroodstralen, en het collageen en elastine tegen de ontstekingsmediatoren die hen beetje bij beetje beschadigen.

Vitamine E (1%)

Antioxidant erkend voor zijn anti-photoaging eigenschappen (veroorzaakt door de zon).

Tranexaminezuur (1%)

Een synthetisch aminozuur dat fungeert als huidconditionerend en samentrekkend middel. Onderzoek heeft aangetoond dat het kan werken als goud standaard huidverlichtende ingrediënt hydrochinon.