Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Global Perfect - Celestetic - 30 ml

Global Perfect van Celestetic is een algemeen anti-aging serum met een hoog geconcentreerd actief complex die rimpels vermindert, pigmentvlekken verlicht en onvolkomenheden van de huid verbetert.


66,80 €

Global Perfect serum van Celestetic, globaal anti-aging serum die zichtbaar werk levert!


Door het multifunctionele complex mag je van deze globale anti-ager een sterke werking verwachten op rimpels en pigmentvlekken. De werkstoffen zorgen ervoor dat onvolkomendheden mooi worden weggewerkt. Kortom, een alleskunner van formaat!


Gebruik van Celestetic Global Perfect serum:

Enkel toepassen op een gereinigd gezicht en zonder make-up Breng elke morgen/avond 2 pufjes aan op het gezicht.
Voor optimale resultaten:
• Is het aangeraden het product goed in te masseren om het product dieper te laten doordringen
• Is het aangeraden de serum te combineren met de Ultimate Protect dagcrème voor dagelijkse huidbescherming.

Geschikt voor alle huidtypes.
Aanbevolen behandelingsduur: Minimum 3 maanden 

Tip bij gevoelige huid: De hoge dosering aan actieve bestanddelen kan irritaties of roodheid veroorzaken. In dit geval begin je met de behandeling door het serum om de 3 dagen aan te brengen gedurende de eerste 2 weken.


Actieve bestanddelen in Celestetic Global Perfect 

Vitamine C (12%)

Deze vitamine staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen. Onder de meest krachtige bestanddelen is ze het actieve bestanddeel om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. De verbeterde versie (vetoplosbaar) van deze vitamine wordt tot 5 keer beter door de huid geabsorbeerd dan de klassieke vitamine C.

CO-ENZYME Q-10 (2%)

Antioxidant aanwezig in elke cel, het is verantwoordelijk voor de goede werking van de cel. De natuurlijke productie neemt af met de leeftijd.

Hyaluronzuur (1%)

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

Vitamine B3 (1%)

Deze vitamine staat bekend om zijn vermogen om het natuurlijke celvernieuwingsproces te versnellen. Ze vermindert huidvlekjes en alle imperfecties van de huid.