Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Cleansing Face Foam - Juliette Armand - 230 ml

goedkoper per 2!

Juliette Armand Cleansing Face Foam is een vitaliserende en fris schuimende gezichtsreiniger voor alle huidtypes. Deze face foam revitaliseert en verstevigt de huid zonder irritaties en droogheid te veroorzaken.

De Face Foam cleanser bestaat grotendeels uit het komkommer extract en de frisse geur komt zo uit de reiniger uw goeie humeur opkrikken!

Goedkoper per 2!

Kies een variant:

Vanaf 38,50 €

Juliette Armand Cleansing Face Foam, essentiële cleanser met actieve reinigingsfactoren


Juliette Armand Cleansing Face Foam verwijdert effectief vuil en make-up en vermindert overtollige vettigheid aanzienlijk. Het revitaliseert en verstevigt de huid zonder irritatie en droogheid te veroorzaken. 

Het bevat milde, oppervlakte actieve reinigende ingrediënten versterkt met komkommerextract, reinigt diep en verbetert de textuur en toon van de huid.


Komkommers zijn kleine, groene wonderen boordevol goede stoffen! Het extract bevat bovenal voedingsstoffen zoals magnesium, kalium, biotine, vitamine A en B1 die stressverminderend werken.

Komkommmersap heeft dan weer het vermogen om de huid te laten stralen en zelfs littekens en pigmentvlekken te vervagen.

De schil van de komkommer bevat silica, wat geweldig is voor het verstevigen van de verslapte huid.

Komkommer bevat ook caffeïnezuur, dit is een antioxidant die bekend staat om zijn antiverouderende eigenschappen wat helpt fijne lijntjes te verminderen.

Komkommer is superrijk aan vitamine C, wat een natuurlijk herstellend effect heeft op onze huid en geleidelijk je huidteint kan egaliseren.

Op dagen dat je voelt dat je huid wat extra's nodig heeft, brengt deze reiniger als redder in nood het energiepeil terug op niveau en zorgt ze onmiddellijk voor een mooie en frisse uitstraling!


Gebruik van Juliette Armand Cleansing Face Foam

Breng de Juliette Armand Face Foam aan met cirkelbewegingen en spoel rijkelijk af met water.


Belangrijkste ingrediënten:

Milde oppervlakte actieve reinigers en komkommer extracten