Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

C Perfect - Celestetic - 30 ml

C Perfect van Celestetic is een serum met ultrahoge concentratie aan vetoplosbare vitamine C. Dit bestanddeel vormt 30 % van de samenstelling van het serum en is het eerste ingrediënt op de INCI-lijst, na water!

Deze concentratie aan vitamine C bevat het equivalent van 3.000 sinaasappels!

97,50 €

C Perfect serum van Celestetic, een boost aan vitamine C!


Kenmerken Celestetic C Perfect serum

In de cosmetica kennen we twee types vitamine C: wateroplosbare vitamine C en vetoplosbare vitamine C. De manier waarop vitamine C oplost, heeft een belangrijke invloed op hoe onze huid dit bestanddeel opneemt:

Vetoplosbare vitamine C dringt veel beter door in onze huidcellen omdat de celwanden hoofdzakelijk uit fosfolipiden (vet) bestaan. 

De minimale dosis vitamine C in een cosmetisch product moet minstens 5 % bedragen om doeltreffend te zijn tegen huidveroudering. Deze C Perfect bevat maar liefst 6 keer zoveel!


Welke resultaten mag je verwachten van deze C Perfect?

Tegen pigmentvlekken: de molecule vertraagt de melaninesynthese om de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen terwijl bestaande vlekken vervagen.

Anti-aging: het serum bestrijdt oxidatieve stress, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering (stress, vervuiling, slaapgebrek enz).

Verbetering van de huidelasticiteit en bestrijding van huidverslapping: 3-O Ethyl Ascorbic Acid versnelt de collageensynthese en geeft het celherstel een boost.

Ontstekingsremmend effect: Cperfect voorkomt de ontwikkeling van bacteriën in de huidporiën om imperfecties tegen te gaan.


Belangrijkste actieve bestanddeel in Celestetic C Perfect:

3-O Ethyl Ascorbinezuur (30%)

De 3-O Ethyl Ascorbinezuur-molecule is tot nu toe het beste vitamine C-derivaat dat beschikbaar is. Waarom is dat? Omdat het molecuul een beter vermogen heeft om de epidermis te penetreren dan alle andere vitamine C moleculen, inclusief zijn pure vorm, ascorbinezuur. 

Dankzij dit penetratiepotentieel heeft het product een echt biologisch effect op onze huidcellen.