Brightening Serum 55ml! Juliette Armand

NIEUW!

Brightening Serum van Juliette Armand is een verhelderend serum dat helderheid en glans biedt, geschikt voor een huid met pigmentatieproblemen of puistjes. Brightening serum verbetert het uiterlijk van uw huid en zorgt voor een egale teint.

73,00 €
Please select variants first

Juliette Armand Brightening Serum vermindert pigmentvlekken en verkleuringen en uw huid krijgt weer een uniforme teint en uitstraling.


Juliette Armand Brightening Serum verbetert het uiterlijk van uw huid en zorgt voor een egale teint.

Een serum met Asyntra (Hexylresorcinol & Ethyl Linoleate), Galluszuur, Fytinezuur, Vitamine C, Rumex en zoethout, allemaal ingrediënten die zorgen voor een egale teint! 

Deze ingrediënten zijn zowel gericht op het remmen van het tyrosinase-enzym (verantwoordelijk voor de melanineproductie) als op het versterken van de antioxidantactiviteit die het afweermechanisme van cellen versterkt tegen ontstekingsaandoeningen die pigmentvlekken veroorzaken. 

Brightening Serum vermindert vlekken, pigmentvlekken en verkleuringen en uw huid krijgt weer een uniforme teint en uitstraling.


Gebruik van  Juliette Armand Brightening serum

Breng een kleine hoeveelheid Brightening serum aan op een schone huid en masseer totdat deze is opgenomen. 

Deze serum kan de hele dag door worden gebruikt en ook als preventieve zorg tegen pigmentatie, want voorkomen is bij pigmentatie veel makkelijker dan genezen.