Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Active Peel nachtcreme - Celestetic - 50 ml

De Activepeel nachtcrème van Celestetic bevat een combinatie van 12% amandelzuur, 2% salicylzuur en 2% glucosamine, die samenwerken om de huid te verbeteren en tegelijkertijd tegen veroudering en imperfecties te werken.

48,90 €

Active Peel van Celestetic, een herstellende anti-aging nachtcrème


Deze herstellende nachtcrème bevat vooral amandelzuur (12%), een extract uit bittere amandelen dat zorgt voor een zachte en oppervlakkige peeling. Amandelzuur dringt zacht in de huid en exfolieert, verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, die verantwoordelijk zijn voor imperfecties en een vale teint. Amandelzuur bezit ook krachtige anti-aging eigenschappen, waaronder versnelling van celvernieuwing en versterking van de natuurlijke collageenproductie voor een stevigere huid.

Active Peel bevat ook 2% salicylzuur, een extract van wilgenschors dat het peelingeffect van de crème versterkt. Salicylzuur reinigt de huid diep, lost onzuiverheden op en helpt zo bij het bestrijden van imperfecties, zwarte puntjes, acné en mee-eters. Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen van salicylzuur is de formule efficiënt maar zacht en respecteert het de epidermale barrière.

Daarnaast bevat Active Peel ook 2% glucosamine, een ingrediënt dat de natuurlijke productie van hyaluronzuur stimuleert. Hyaluronzuur is een ultrahydraterende en vullende molecuul die tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden. Glucosamine herstelt de natuurlijke hydratatie van de huid en doet pigmentvlekken vervagen.


Wat mag je van deze Celestetic Active Peel verwachten?

De Activepeel nachtcrème heeft een direct merkbaar effect op de huid. 

Bij aanbrengen zult u tintelingen voelen die toenemen en daarna afnemen. 

's Morgens zal uw huid zacht en glad aanvoelen. 

Na een maand gebruik zullen huidimperfecties afnemen en rimpels minder zichtbaar worden. 

Uw teint zal er frisser en stralender uitzien. 


Hoe gebruik ik Celestetic Active Peel?

Voordat u de nachtcrème aanbrengt, is het belangrijk om 's avonds eerst uw make-up te verwijderen en uw huid grondig te reinigen. 

Breng daarna de nachtcrème royaal aan op het gezicht, met extra aandacht voor de probleemzones zoals het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, neusvleugels en kin. 

Masseer de crème voorzichtig in, maar laat een dunne laag op de huid zitten zodat het product de hele nacht kan werken. 

Het is aangeraden om geen serum onder de crème aan te brengen. 

Let op: deze nachtcrème is niet geschikt voor een erg gevoelige huid.


Celestetic Active Peel - Actieve werkstoffen

Amandelzuur (12%)

Afgeleid van de bittere amandel, laat het een zachte oppervlakte schil toe, zonder de huid te beschadigen. De moleculaire grootte is bijzonder groot, waardoor het de huid zachtjes kan doordringen, zonder roodheid of irritatie achter te laten. Dit "peeling" effect zal de huid exfoliëren, ontdoen van onzuiverheden en diepgaand ingrijpen op onvolkomenheden.

Salicylzuur (2%)

Dit is wat de Activepeel crème zijn "peeling" effect geeft, gewonnen uit wilgenschors. Het reinigt de huid in de diepte. Het werkt tegen smetten, mee-eters, acne en mee-eters door onzuiverheden op te lossen. Het heeft ook anti-inflammatoire deugden, vandaar de effectiviteit tegen acne.

Glucosamine (2%)

Stimuleert de natuurlijke hyaluronzuurproductie die de huid voller maakt en de hydratatie herstelt. De werking van glucosamine gaat ook pigmentvlekken tegen.