Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hip Hip Hoera! BoTh Cosmetics bestaat 1 jaar!

16-07-2020

Joepie! Vandaag vieren we feest en mogen we ons allereerste kaarsje uitblazen!

Both Cosmetics bestaat namelijk één jaar, en daar zijn we heel trots op!


Wat heeft het voorbije jaar ons gebracht?

Een heleboel, op heel wat vlakken! Enerzijds hebben we enorm veel opgestoken over het runnen van onze webshop. Wat willen we onze klanten bieden, hoe kunnen we onze service zo klantgericht mogelijk maken, welke foto past best bij een bepaald artikel, welke blog is interessant en tegelijk ook leerrijk... Het is een uitdagend pad dat we met plezier zullen blijven bewandelen!

We hebben het voorbije jaar ook zo'n ontzettend leuke mensen leren kennen. Niet in het minste u als klant! Zonder uw vertrouwen in onze shop en onze service zou deze blog niet geschreven worden. We zijn u ontzettend dankbaar dat u ons van in het prille begin hebt gesteund! Niet enkel met uw aankopen maar ook met de vele warme en toffe reviews die we intussen hebben verzameld. Een maximum score die ons de motivatie geeft om met eenzelfde gedrevenheid en een minstens even goede service verder te bouwen aan ons beauty paradijsje op het wereldwijde net!

Met BoTh Cosmetics willen we verder bouwen aan een kwalitatieve shop, die het niet moet hebben van een overaanbod aan merken maar wel topmerken biedt in combinatie met een fantastische service waarbij we graag op elk beauty vraagje gedetailleerd en onderbouwd antwoorden. Want ook dat is een dienst waar wij ons in willen onderscheiden. 


Onze nieuwsbrief!

Intussen zijn we ook gestart aan een nieuw hoofdstuk. Velen zullen reeds onze eerste nieuwsbrieven ontvangen hebben. Daarin houden we jullie vanaf nu ook geregeld op de hoogte van allerlei interessante nieuwtjes, weetjes en vooral ook van onze niet te missen promoties! Indien u nog geen nieuwsbrief ontving en u toch op de hoogte wilt blijven, vul dan uw emailadres in!


Bedankt allemaal! #dikkekus

De tijd vliegt echt als het leuk is. Ons eerste jaar is voorbij gezoefd voordat we het wisten en we zijn ontzettend blij met alle unieke ervaringen die we al hebben mogen meemaken! Daarom een welgemeende en dikke dankjewel aan iedereen! 

Op naar een tweede en minstens even succesvol jaar!

Uw bothcos team, Patricia & JohnEen extra dank ook aan alle mensen die onze reviewpagina met sterren en commentaar hebben doen schitteren en aan iedereen die dit nog zal doen! DANK U WEL!