Purifying Mousse - Mesoestetic - 150 ml

ACNE-OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ®

Dagelijks reinigingsschuim voor het zuiveren en ontsmetten van huidtypen die gevoelig zijn voor acne en seborroe. De lichte textuur en formulering, voornamelijk gebaseerd op glucosiden en verfrissende middelen, stellen het in staat onzuiverheden uit de huid te verwijderen, optimale zachtheid te creëren en een aangenaam gevoel van welzijn achter te laten.

42.00 €
Please select variants first

Acne vulgaris wordt veroorzaakt door een teveel aan androgeen dat een toename van keratinisatie en folliculaire peeling bevordert, evenals talgafscheiding. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporiën en daaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van de bacteriële flora die op de huid aanwezig is, wat aanleiding geeft tot de typische acneletsels in de vorm van comedonen, papels, puisten en resterende hyperpigmentatie. 


Actieve ingrediënten

Ureum

Verzacht huidirritatie en hydrateert en verzacht de huid.

chloorhexidine

Remt de groei van micro-organismen.

Gebruiksaanwijzing

Bevochtig de te behandelen delen van de huid en verdeel gelijkmatig een laag zuiverende mousse door zachtjes met de vingertoppen te wrijven om de overtollige talg en oppervlakte-onzuiverheden weg te vegen. Verwijderen met overvloedig water.